Naisten puserot

12 881 tuotetta

Naiselliset puserot nostavat asusi uusiin sfääreihin! Trendikkäimmät naisten puserot ovat ohuita, kauniisti laskeutuvia ja äärettömän monikäyttöisiä. Laadukkaiden materiaalien ja hienostuneiden yksityiskohtien ansiosta ne luovat muutoin eleettömään asuun ripauksen luksusta. Kauniit puserot myös sopivat kangashousujen, farkkujen ja hameiden seuraan. Ja niitä voi käyttää juhlissa, illanvietossa sekä töissä. Ei ole siis yhtään hyvää syytä olla panostamatta puserovalikoimaan!

Suloinen pusero on asukokonaisuuden keskipiste

Puserovalikoima on varsinaista silmänruokaa! Siihen kuuluu sadoittain toinen toistaan kauniimpia luomuksia. Herkkään ilmeeseen sopivat henkäyksen keveät puserot, jotka ovat pastellinsävyisiä tai valkoisia. Erilaiset vaaleat kukkakuvioiset paidat ovat myös ilmeeltään suloisia. Herkät puserot sopivat erinomaisesti pehmentämään mustien farkkujen ja nauhallisten kävelykenkien yhdistelmää. Ne sopivat myös keväisen raikkaaseen ilmeeseen valkoisen vekkihameen ja kangastossujen seuraksi. Minimalistiseen tyyliin puolestaan istuvat kauniisti leikatut, ryhdikkäät ja selkeälinjaiset puserot. Musta on tietenkin taatusti toimiva väri, mutta muutkin trendivärit harmaasta sinapinkeltaiseen sopivat minimalistiseen tyyliin kapeiden kangashousujen ja nahkanilkkureiden seuraan. Väljät ja hienostuneesta materiaalista loihditut hihattomat puserot puolestaan ovat tyylikkään kesäpukeutumisen ydin. Ne nimittäin sopivat täydellisesti yhteen vajaamittaisten housujen ja ballerinojen kanssa!

Loihdi juhla-asu lempipuserosi ympärille

Hurmaavat puserot sopivat erinomaisesti muodolliseen pukeutumiseen, ja ne voivat olla myös juhla-asun keskeisin elementti. Klassiseen tyyliin voi hakea inspiraatiota 60-luvun tyylistä, jolloin naiselliset paidat yhdistettiin korkeavyötäröisiin kynähameisiin ja huoliteltuihin korkokenkiin. Tyylikkään asukokonaisuuden viimeistelyyn sopii tietenkin helmikaulanauha! Juhlava ja naisellinen ilme syntyy puolestaan väljän, vaikkapa paljetein tai laskoksin viimeistellyn siron topin ja nahkajäljitelmäleggingsien sekä avokkaiden tai korkeakorkoisten sandaalien yhdistelmästä. Topit sopivat myös loistavasti maksihameiden seuraksi. Valitse leveä, korkeavyötäröinen hame ja yhdistä se hienostuneeseen väljään puseroon. Kengiksi sopivat esimerkiksi kiilakorkosandaalit. Hameen voi korvata trendikkäillä leveälahkeisilla kangashousuilla. Huoliteltua ja juhlavaa tunnelmaa on tietenkin pitsillä koristelluissa, ihonmyötäisissä puseroissa, jotka nekin sopivat loistavasti kangashousujen kanssa. Pitsipuserot sopivat myös loistavasti A-linjaisten hameiden sekä klassisten avokkaiden seuraan!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua