Naisten kylpytakit

Suositut filtterit
492 tuotetta

Naisten kylpytakit, nuo kotipukeutumisen ehdottomat kruunut, hurmaavat sinut kauneudellaan ja niiden laadukkaat valmistusmateriaalit täydentävät tyytyväisen ja miellyttävän olotilasi. Muotimerkkien suunnittelemien nättien värivaihtoehtojen ja lukemattomien mallien joukosta löydät varmasti juuri sinulle sopivan, täydellisen kylpytakin!

Froteinen kylpytakki on rento vaihtoehto ympärillesi kiedottavaksi saunomisen tai suihkun jälkeen. Pehmeää puuvillaa sisältävä ihanuus tuo elämääsi pumpulimaista pehmeyttä, kylpytakin suojiin uppoudut mukavasti. Se sopii loistavasti yllesi aamun ensimmäisenä asuna kun siirryt nauttimaan herkullista aamiaista, ja froteinen vaihtoehto toimii myös lämpimänä oloasunasi iltapäivän kotiaskareissa. Kiiltävät kylpytakit ovat kaunis vaihtoehto hempein värein ja glamourin naisen suosikki pitsisin kauluksin ja koristeellisin hihansuin koristeltuna. Sensuelli makuuhuonelookisi täydentyy saman sävyisellä kauniilla yöpaidalla sekä pehmeillä jalkoja hellivillä tohveleilla. Kylpytakkien materiaalivalikoimat sisältävät lisäksi myös superpehmoisia, fleecekankaisia vaihtoehtoja.

Kaunis kylpytakki piristää ja tuo muodikkuutta kotioloihin!

Pääset valitsemaan uuden kylpytakkisi omissa mieliväreissäsi. Valikoimista löytyy tyylikästä harmaata, hempeää vaaleanpunaista, pirteää sinistä ja esimerkiksi punertavaa kirsikan sävyä. Naisten kylpytakkien kivat mallivaihtoehdot sisältävät kimono-tyyliä ja mekkoa muistuttavaa, vetoketjulla suljettavaa mallia. Pituuksiakin löytyy joka makuun, niin lyhyinä reiteen asti ulottuvina kuin pitkinä, lähes nilkan pituisina vaihtoehtoina.

Kuoseja löydät niin yksivärisinä, kauniilla kukkakuvioilla koristeltuina kuin hauskoilla symmetrisillä pallo- ja raitakuoseilla täydennettynäkin. Vai olisiko kenties sinun suosikkisi villin leopardikuvioinen kylpytakki? Mikä kissanainen! Hauskat yksityiskohdat täydentävät fantastisen kylpytakkisi kokonaisuuden ja voitkin valita ihanuutesi joko pörröisen aamukampauksen peittävällä hupulla, leveällä kauluksella tai yksityiskohtaista ilmettä tuovalla eri värisellä vyöllä.

Kuviollisen ja värikkään kylpytakin voit vaikka sujauttaa yllesi rannalle auringonottoon lähtiessäsi. Kimonomallinen ja kiiltäväpintainen ihanuus sopii erinomaiseksi vaihtoehdoksi bikinien päälle tunikan sijaan!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua