Suodatin

Naisten rantakengät

549 tuotetta

Mitä haluaisit jalkaan ihanalle rantalomalle? Naiselliset rantakengät kantavat mukanaan aavistuksen vapauden tuntua. Rantamuodin lämpimät tuulet kuljettavat luoksesi jalkineiden uusimpia huipputrendejä!

Konttorin ikkunasta ei välttämättä näy merta, mutta kaukaisessa horisontissa se silti odottaa! Jos ylläsi on erityisen nätti hame, löydät siihenkin sopivat rantakengät! Rantasandaaleihin yhdistät tietysti myös feminiiniset uimapuvut tai bikinit. Niiden päälle voit pukea rakkaimman ranta-asusi. Olisiko se täyspitkä vai aivan mini, jotta ruskettuisit madollisimman täydellisesti? Väljälinjaisen ranta-asusteen kanssa käyvät sirot pistokkaat. Pienet shortsit ja olkapäät paljastava toppi ovat kauniit umpinaistenkin kenkien kanssa. Oletko odottanut, että saat vetää varvassandaalit jalkaan? Monet tähdet yhdistävät ne myös katutyylin farkkuihin, kuten esimerkiksi Kate Beckinsale.

Rantakengät edustavat kuumia trendejä

Rantakengät on luotu huolettomiin askeliin. Ei siis ole ihme, että niiden kuoseissa on pirteyttä, abstraktia ilmettä ja suloisia kukkakuvioita. Etkö saa tarpeeksesi bling blingistä? Kenkien kimaltavat koristeet sädehtivät kilpaa auringon kanssa. Elegantit somisteet käyvät hienostuneiden asujen tyyliin. Ehkä inspiroidut myös muodikkaista nilkkaremmeistä ja korokepohjista. Ketä kuuluisista muotisuunnittelijoista fanitat eniten? Jalkineista erottuvat brändien logot kertovat makusi muillekin.

Sinulla saattaa olla useampikin lempiväri. Onneksi rantakengät hehkuvat monissa muodikkaissa ja energisissä sävyissä. Nosta niillä esille kirjavan puserosi värikkäitä kuvioita. Voit käyttää niitä myös kontrasteina tummassa tai vaaleassa asukokonaisuudessa. Älä unohda lomalla ihanaa kultaa... tai hopeaa! Niillä luot trendikästä ilmettä rantapromenadille tai pikku kupposelle pittoreskiin kahvilaan.

Rantakengät käyvät näyttäviin ostoskasseihin. Inspiroivatko sinua kassien helmikirjailut tai erilaiset punokset? Joidenkin kenkien minimalistinen tyyli antaa ideoita trendikkäiden asukokonaisuuksien rakentamisessa. Myös aurinkolasit kuuluvat luonnollisesti asiaan, eikö vain? Etsi niistä huikeita yhtymäkohtia jalkineisiin ja vaatteisiin. Säväyttäisivätkö moniväriset kengät ja samantapaiset sangat?

Sekä kauko- että kotimaanloman kruunaavat aurinko, rentoutuminen ja hyvät kengät. Jotkut asiat eivät koskaan muutu – kevyet rantakengät hemmottelevat sekä jalkoja että mieltä. Pääsisitpä käyttämään rantasandaaleja joko läpi vuoden tai vain pari kuukautta vuodessa, kannattaa näihin lämpimän sään luottojalkineisiin panostaa. Rantakengät kulkevat helposti jaloissa aamiaisesta aina illan cocktail-kutsuille asti. Runsaan käytön takia kenkien ergonomia, käyttömukavuus ja materiaaleiden laadukkuus täytyy olla etusijalla. Kun kenkien perusasiat ovat kohdallaan, vältyt rakoilta ja hiertymiltä. Vaivattomat rantajalkineet ovat aina ajankohtaiset ja ajattoman trendikkäät. Tarjolla olevat perusmallit saavat uusien mallistojen ja suunnittelijoiden myötä uutta twistiä erilaisista väreistä, materiaaleista ja yksityiskohdista. Mukavuudenhaluinen kesäpukeutuja läpsyttelee rantakengissään vaikka koko päivän.

Erilaiset rantakengät täyttävät tyylitarpeesi myös lomalla

Muotikompromissit eivät ole tarpeellisia lomallakaan, sillä rantakengät tulevat juuri niissä sävyissä ja malleissa, kuin olet aina haaveillut. Kenkien väriskaalat vaihtelevat aina raikkaan kesäisistä ympäri vuoden neutraaleihin sävyihin. Erilaiset turkoosin, sinisen ja sitruksen sävyt keinuttavat Kreikan idyllisiin saarimaisemiin. Kenkien materiaalit vaihtelevat muun muassa veden ja hiekan kestävistä synteettisistä materiaaleista pehmeisiin tekstiileihin. Rantakengät suunnitellaan myös aina tietynlainen käyttäjä mielessä. Päivänsä rannalla viettävällä auringonpalvojalla on erilaiset tarpeet kuin lomallaan aktiivisia kaupunkikierroksia harrastavalla. Rennot varvastossut ilman kantaremmejä palvelevat hiekkarantoja valloittavaa rantaleijonaa. Mikäli vaadit rantajalkineiltasi enemmän tukea, valitse tukevammalla kiinnityksellä, esimerkiksi soljilla, varustetut kengät.

Harkitun harmonista vai sopivasti sekoitettua? Rantakengät toimivat monenlaisissa lookeissa

Ei ole mitään syytä, miksi rantakengät eivät sään salliessa voisi olla osa jokapäiväistä tyyliä. Kevyet ja sirot kengät solahtavat osaksi naisellisen eleganttia asua kuin itsestään. Parasta rantajalkineissa on niiden monipuolinen tarjonta – kenkien tyylikirjo kulkee aina sporttisesta androgyynin poikamaisen kautta supernaiselliseen. Jos harmoninen tyyli on sinulle tärkeää, kokeile sovittaa kenkien värisävy yhteen muiden asusteidesi kanssa. Printtien estottoman yhdistelyn ollessa muotia kenkien ei kuitenkaan tarvitse sointua yhteen asun vallitsevien värien ja kuvioiden kanssa. Rantasandaalit sointuvat yhteen myös monenlaisten vaatekappaleiden kanssa. Farkkushortsit yhdessä rantakenkien kanssa ovat ikitrendikäs yhdistelmä, joka tuo asuun kalifornialaista letkeyttä. Maksihameet ja boyfriend-farkut jatkavat rantakenkien rentoa linjaa, jossa siluetti saa olla väljä. Kauden trendikkäimmän juhlalookin luot, kun yhdistät uudet rantakenkäsi salonkikelpoiseen midihameeseen.