accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten rantakengät 248 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
248 tuotetta
248 tuotetta
adidas Originals -sandaalit

Sekä kauko- että kotimaanloman kruunaavat aurinko, rentoutuminen ja hyvät kengät. Jotkut asiat eivät koskaan muutu – kevyet rantakengät hemmottelevat sekä jalkoja että mieltä. Pääsisitpä käyttämään rantasandaaleja joko läpi vuoden tai vain pari kuukautta vuodessa, kannattaa näihin lämpimän sään luottojalkineisiin panostaa. Rantakengät kulkevat helposti jaloissa aamiaisesta aina illan cocktail-kutsuille asti. Runsaan käytön takia kenkien ergonomia, käyttömukavuus ja materiaaleiden laadukkuus täytyy olla etusijalla. Kun kenkien perusasiat ovat kohdallaan, vältyt rakoilta ja hiertymiltä. Vaivattomat rantajalkineet ovat aina ajankohtaiset ja ajattoman trendikkäät. Tarjolla olevat perusmallit saavat uusien mallistojen ja suunnittelijoiden myötä uutta twistiä erilaisista väreistä, materiaaleista ja yksityiskohdista. Mukavuudenhaluinen kesäpukeutuja läpsyttelee rantakengissään vaikka koko päivän.


Erilaiset rantakengät täyttävät tyylitarpeesi myös lomalla


Lemon Jelly -rantakengät

Muotikompromissit eivät ole tarpeellisia lomallakaan, sillä rantakengät tulevat juuri niissä sävyissä ja malleissa, kuin olet aina haaveillut. Kenkien väriskaalat vaihtelevat aina raikkaan kesäisistä ympäri vuoden neutraaleihin sävyihin. Erilaiset turkoosin, sinisen ja sitruksen sävyt keinuttavat Kreikan idyllisiin saarimaisemiin. Kenkien materiaalit vaihtelevat muun muassa veden ja hiekan kestävistä synteettisistä materiaaleista pehmeisiin tekstiileihin. Rantakengät suunnitellaan myös aina tietynlainen käyttäjä mielessä. Päivänsä rannalla viettävällä auringonpalvojalla on erilaiset tarpeet kuin lomallaan aktiivisia kaupunkikierroksia harrastavalla. Rennot varvastossut ilman kantaremmejä palvelevat hiekkarantoja valloittavaa rantaleijonaa. Mikäli vaadit rantajalkineiltasi enemmän tukea, valitse tukevammalla kiinnityksellä, esimerkiksi soljilla, varustetut kengät.


Harkitun harmonista vai sopivasti sekoitettua? Rantakengät toimivat monenlaisissa lookeissa


Ei ole mitään syytä, miksi rantakengät eivät sään salliessa voisi olla osa jokapäiväistä tyyliä. Kevyet ja sirot kengät solahtavat osaksi naisellisen eleganttia asua kuin itsestään. Parasta rantajalkineissa on niiden monipuolinen tarjonta – kenkien tyylikirjo kulkee aina sporttisesta androgyynin poikamaisen kautta supernaiselliseen. Jos harmoninen tyyli on sinulle tärkeää, kokeile sovittaa kenkien värisävy yhteen muiden asusteidesi kanssa. Printtien estottoman yhdistelyn ollessa muotia kenkien ei kuitenkaan tarvitse sointua yhteen asun vallitsevien värien ja kuvioiden kanssa. Rantasandaalit sointuvat yhteen myös monenlaisten vaatekappaleiden kanssa. Farkkushortsit yhdessä rantakenkien kanssa ovat ikitrendikäs yhdistelmä, joka tuo asuun kalifornialaista letkeyttä. Maksihameet ja boyfriend-farkut jatkavat rantakenkien rentoa linjaa, jossa siluetti saa olla väljä. Kauden trendikkäimmän juhlalookin luot, kun yhdistät uudet rantakenkäsi salonkikelpoiseen midihameeseen.