Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Hinta
 • Väri
 • Koron muoto
 • Kuosi
 • Mallisto
 • Kengän leveys
 • Pintamateriaali
 • Kengän kärki
 • Sisävuori
 • Kiinnitys
 • Toimitus
58 tuotetta

Kesän ja loman myötä askel kevenee samoin kuin jalkinevalinnat. Kepeät rantasandaalit pitävät huolen, että lokoisat lomapäivät kuluvat paitsi rennoissa myös trendikkäissä merkeissä. Trooppiset lämpöasteet sysäävät tyylikysymykset pois mielestä, minkä vuoksi rantapukeutumisen tulee olla helppoa. Tyylistä ja jalkojen ergonomiasta on kuitenkin mahdollista huolehtia myös palmupuun katveessa. Rantasandaalit ovat helppo ja muodikas valinta rauhallisiin lomapäiviin. Nopeasti jalkaan pujotettava malli on kätevä sujauttaa rantakassiin tarpeen vaatiessa. Kengän kevyt rakenne on suunniteltu kuitenkin myös tukemaan jalkaa ja edistämään jalan ergonomista asentoa. Vedenkestävyytensä lisäksi sandaalien materiaalit on tarkoitettu myös vaimentamaan iskuja ja jalkaan kohdistuvaa, kävelyn aiheuttamaa rasitetta. Barbados, Kreikka, Hampton tai Ahvenanmaa – kauniit sandaalit palvelevat sinua missä tahansa päin maailmaa.

Rantasandaalit sekä viileissä perusväreissä että herkullisissa sitrussävyissä

Lomakauden tyylikkäimmät rantasandaalit eivät kaipaa turhia lisäyksiä perusmalliinsa. Kevyt mutta jalkaa ergonomisesti tukeva sandaalimalli voidaan kuitenkin pukea moniin eri kuoriin. Eri tarpeiden mukaan sandaaleissa on valittavana lisätukea antavia nilkkaremmejä ja slingback-malleja. Jos käytät sandaalejasi kuitenkin vain rannalla, jalkapöydän yli menevä tukiremmi on riittävä. Varvasremmi on erityisen naisellinen valinta, sillä se korostaa ja hoikentaa jalan muotoa. Myös keveässä lomapukeutumisessa on mahdollista suosia tyylillesi ominaisia värivalintoja. Arkena teräviin perusväreihin kuten mustaan, harmaaseen ja metalliin luottava löytää myös rantasandaalit haluamissaan sävyissä. Jos runsas väreillä leikittely on kuitenkin enemmän juttusi, valitse sandaalit kirkkaissa tropiikin väreissä. Turkoosi, punainen ja keltainen – pirskahtelevat sitrusvärit korostavat rusketusta ja saavat arjen tuntumaan kaukaiselta. Lisää lomaan pientä luksusta mielenkiintoa lisäävien koristeiden ja yksityiskohtien myötä. Esimerkiksi strassit tekevät rantasandaaleista myös juhlakelpoiset.

Rantasandaalit sujahtavat osaksi naisellista lomalookia

Rantapukeutumisen tulee olla viileää ja helppoa. Yhtälöön mahtuu taitavalla kikkailulla kuitenkin mukaan myös tyylikkyys. Suunnittele asu sen mukaan, onko tiedossa rantahengailua vai rentouttava illallinen kuuman lomapäivän päätteeksi. Naiselliset rantasandaalit yhdistyvät luonnollisesti kevyisiin ja ilmaviin rantamekkoihin. Sekä polvi- että maksimittaiset mekot ovat hyvä vaihtoehto sandaalien kanssa. Sporttisemmat loma-aktiviteetit hoituvat hengittävissä chinoissa tai shortseissa. Sekä farkkushortsit että vyötärölle kohoavat, fiftarihenkiset kangasshortsit ovat ihanteelliset mukavien rantasandaalien kanssa. Ranta-asun kanssa olalle sopii punottu rantalaukku tai tukeva kangaskassi, jossa kulkee mukana niin aurinkorasva kuin rantapyyhe.

Yhdistele ja sekoita

Rantasandaalit ovat yksi jokaisen naisen kenkäkaapin vakiovarusteista. Ainakin jokaisen sellaisen, joka koskaan astuu ulos kesähelteellä. Rantasandaali on ihan ehdoton jalkine, kun kesäkatu polttaa ja rantaan käy tie. Silloin ei aikailla eteisessä remmien tai nauhojen kanssa, kun on kiire upottamaan varpaat hiekkaan. Rantasandaalit ovat mukavat jalassa ja ilma vaihtuu varmasti varpaittesi välissä kuumimmallakin kesäsäällä. Rantasandaalien materiaali on useimmiten vedenkestävää, joten vaikka pieni kesäsade yllättäisi, sinulla ei ole mitään hätää. Sandaalit kuivuvat nopeasti, kun kuuro jatkaa matkaansa ja varpaasikin pääsevät kuivumaan vapaasti suloisessa suvituulessa. Yksinkertaisimmillaan rantasandaalit ovat kumiset läpsykkäät, jotka pysyvät jalassa yksinkertaisen, usein myös varpaiden välistä kulkevan, nauhan avulla. Tässä mallissa varpaasi ovat puettuna täydellisen vapauden mukaisesti ja tätä mallia kutsutaan kuvainnollisesti varvastossuiksi. Kaikista varpaiden väliin jäävä osio ei tunnu mukavalta ja silloin on mahdollista valita toisenlainen malli, jossa remmi kulkee jalkapöydän yli sivulta sivulle. Yksi tuttu termi näille sandaaleille on läpykkäät. Materiaalin ei tarvitse suinkaan olla tylsästi yksinkertainen remmi vaan kuviointia voi olla monenlaista. Remmi voi kiertää myös koko jalkaa jolloin rantasandaaleistasi tulee tyylikkäämmät ja katu-uskottavammat.

Rantasandaalit – vapautta ja tyylikkyyttä rantahiekalle ja kesäkadulle!

Zalandon verkkokaupasta löydät monenlaisia malleja ja värejä kesästä nauttiville jaloille. Materiaalin voit valita edullisesta kumista, jolloin voit hankkia rantasandaaleja useampiakin pareja. Voit myös halutessasi sijoittaa laatuun ja valita esimerkiksi aidosta nahasta valmistetut sandaalit, joissa jalkasi viihtyvät ensiluokkaisesti. Materiaalina voi olla myös kangasta tai paperinarupunosta. Valittavanasi on yksinkertaisia tai koristeellisempia malleja. Zalandon valikoimasta löydät herkulliset kesän värit ja mallit sekä kadulle että urheilullisempaan menoon. Rantasandaaleista löytyy myös malleja, joissa on muotoiltu tai jopa hierova pohja varmistamassa käyttömukavuutta. Varvastossuista löytyy niin monta vaihtoehtoa jokaisen makuun, että vain yhden parin valitseminen voi olla mahdoton tehtävä. Onneksi Zalandon kilpailukykyiset hinnat mahdollistavat sen, että voit nyt tilata helposti ja näppärästi useammankin parin. Vaikka kesähelteet eivät olisi heti kulman takana odottamassa, rantaloma saattaa kuitenkin olla lähellä. Rantasandaalit ovat kevyet ja helpot mahduttaa mukaan matkalaukkuun eikä sinun tarvitse tuhlata arvokasta loma-aikaa etsimällä sopivaa jalkinetta matka-aktiviteetteihin. Älä aikaile, vaan tilaa Zalandolta mukavat ja varpaasi vapauttavat sandaalit kotiisi saman tien! Muistathan, että löydät meiltä myös muut rannalle tarvitsemasi asusteet, kuten trendikkäät bikinit, naiselliset aurinkohatut sekä aurinkolasit suojaamaan silmiäsi.