Rintaliivit

Suositut filtterit
4 810 tuotetta
lossan
lossan
lossan·

Naisten rintaliivit

Rintaliivit tuovat naisen asuun ryhtiä, mukavuutta ja estetiikan iloa

Laadukkaat rintaliivit ovat naisen elämän tärkeimpiä vaatekappaleita, joilla on sekä esteettisiä että ergonomisia tehtäviä – parhaat rintaliivit paitsi näyttävät kauniilta myös antavat rinnoille niiden tarvitseman oikeanlaisen tuen. Pienirintaiset pärjäävät mainiosti ohuen ilmavilla liiveillä, mutta suuremmat rinnat vaativat niska- ja selkävaivojen ehkäisemiseksi hyvin istuvat liivit.

Tarvetta rintojen tukemiselle on ollut aina, ja vuosituhansien saatossa naiset ovat käyttäneet mitä moninaisimpia viritelmiä rintojen tukemiseen. Entisaikojen varakkaat naiset käyttivät korsetteja, ja ensimmäiset nykyaikaista rintaliiviä muistuttavat mallit tulivat markkinoille 1900-luvun alussa. Vielä 1970-luvulla nainen saattoi omistaa vain yhdet tai kahdet liivit, mutta nykynaisten onneksi tänä päivänä rintaliivejä on tarjolla joka tilanteeseen, tyyliin ja tunnelmaan sopivina ihanina malleina.

Alusvaatemuodin kenties kauneimpia keksintöjä ovat pitsiset rintaliivit, jotka antavat läpinäkyvän kankaan ja ihon leikkiä keskenään. Olipa valintasi sitten klassiset balconette-liivit, ryhdikkäät push-upit tai ohuet kaarituettomat liivit, antavat pitsiliivit ripauksen luksusta ja sensuellia tunnelmaa niin arkeen kuin juhlaan. Esimerkiksi runsaina kiertelevät mustat kukkaornamentit tuovat alusvaatetyyliisi menneiden vuosikymmenten nostalgialla kuorrutettua eleganssia, kun taas pelkistetyn graafisilla linjoilla tai nyöreillä somistetut liivit luovat modernia minimalistista leikkisyyttä.

Urheilurintaliivit ja sporttiset alustopit sopivat loistavasti lujempaan vauhtiin ja rankkaankin liikuntaan, ja niiden antama napakka tuki tuo miellyttävän olon kaikissa vapaa-ajan aktiviteeteissa. Arjen huomaamattomimmat liivit ovat puolestaan hyvin istuvat, sileän pelkistetyt t-paitaliivit.

Ryhtiä paljasolkapäiseen ilmeeseen tuovat olkaimettomat liivit, ja upean paljasselkäisen asun viimeistelevät selkäosattomat, rintoihin kiinnittyvät kupit. Rintaliivit voivat tuoda myös näkyvää lisämaustetta pukeutumiseesi. Kokeile esimerkiksi yhdistää avaraselkäinen pusero liiveihin, joiden selkäosa on koristeltu näyttävällä pitsillä tai trendikkäillä nauhoilla, tai säväytä asuasi rohkeasti palasella sähkönsinisiä tai tulenpunaisia liivejä!