Rintaliivit

4 383 tuotetta

Milloin viimeksi hemmottelit itseäsi uusilla alusasuilla? Hyvä olo näkyy ja tuntuu, joten miksi et aloittaisi itsesi hemmottelua jo nyt! Jokaisen naisen luottotuote on hyvin istuvat ja mukavat rintaliivit, jotka luovat kauniin naisellisen siluetin ja lisäävät itsevarmuutta tilanteessa kuin tilanteessa! Korosta, muotoile, silota ja kohota – kaikki on mahdollista!

Rintaliivien trendikäs värimaailma, kuten heleät pastellivärit ja energisoivat neonvärit, salaperäiset tummat ja viehkeän vaaleat sävyt houkuttelevat ostoksille! Värin lisäksi myös mallilla on väliä, jotta voit tuoda parhaat puolesi esiin! Valitse monikäyttöinen t-paitaliivi, korostavat push up- tai balconette-liivit tai mukavat kaarituettomat rintaliivit. Viehkeät yksityiskohdat, kuten rusetit, timantit ja pitsit, kruunaavat tyylisi! Leikittele rohkeasti erilaisilla malleilla ja viettelevillä yksityiskohdilla – vain mielikuvitus on rajana!

Pukeutuminen alkaa rintaliiveistä

Anna rintaliivien olkainten näkyä ja suosi keväällä ja kesällä hehkuvia neonvärejä, jotka korostavat upeasti päivettynyttä ihoasi. Säästä klassiset tummat sävyt syksyyn ja talveen. Valitse työpäivään sileäpintainen t-paitaliivi tai kevyesti topattu push up-liivi niukan topin, kauluspaidan tai t-paidan alle. Tai korosta naisellisia muotojasi ja yhdistä läpikuultavan paidan kanssa liivit, jotka antavat rinnoillesi täyteläisyyttä. Tuo työpäivääsi luksusta push-up-liivien brodeeratuilla kuvioilla ja koristeellisella pitsillä, ja ylellinen olosi hehkuu ulospäin aivan uutena itsevarmuutena.

Suosi juhlakaudella myös olkaimettomia malleja tai rintaliivejä, joiden olkaimia voit muotoilla asusi mukaan! Tällöin sinun tarvitsee vain löytää se unelmiesi mekko! Rintaliivit näyttävät vieläkin paremmilta, kun yhdistät niihin sopivat alushousut, kuten hipsterit, maxit, midit tai stringit. Muista myös muut asusteet, kuten sukkanauhaliivit, sukkanauhat ja stay upit. Kuitenkin, rintaliivit ovat onnistuneen tyylisi salaisuus!

Tutustu myös

Naisten rintaliivit

Rintaliivit tuovat naisen asuun ryhtiä, mukavuutta ja estetiikan iloa

Laadukkaat rintaliivit ovat naisen elämän tärkeimpiä vaatekappaleita, joilla on sekä esteettisiä että ergonomisia tehtäviä – parhaat rintaliivit paitsi näyttävät kauniilta myös antavat rinnoille niiden tarvitseman oikeanlaisen tuen. Pienirintaiset pärjäävät mainiosti ohuen ilmavilla liiveillä, mutta suuremmat rinnat vaativat niska- ja selkävaivojen ehkäisemiseksi hyvin istuvat liivit.

Tarvetta rintojen tukemiselle on ollut aina, ja vuosituhansien saatossa naiset ovat käyttäneet mitä moninaisimpia viritelmiä rintojen tukemiseen. Entisaikojen varakkaat naiset käyttivät korsetteja, ja ensimmäiset nykyaikaista rintaliiviä muistuttavat mallit tulivat markkinoille 1900-luvun alussa. Vielä 1970-luvulla nainen saattoi omistaa vain yhdet tai kahdet liivit, mutta nykynaisten onneksi tänä päivänä rintaliivejä on tarjolla joka tilanteeseen, tyyliin ja tunnelmaan sopivina ihanina malleina.

Alusvaatemuodin kenties kauneimpia keksintöjä ovat pitsiset rintaliivit, jotka antavat läpinäkyvän kankaan ja ihon leikkiä keskenään. Olipa valintasi sitten klassiset balconette-liivit, ryhdikkäät push-upit tai ohuet kaarituettomat liivit, antavat pitsiliivit ripauksen luksusta ja sensuellia tunnelmaa niin arkeen kuin juhlaan. Esimerkiksi runsaina kiertelevät mustat kukkaornamentit tuovat alusvaatetyyliisi menneiden vuosikymmenten nostalgialla kuorrutettua eleganssia, kun taas pelkistetyn graafisilla linjoilla tai nyöreillä somistetut liivit luovat modernia minimalistista leikkisyyttä.

Urheilurintaliivit ja sporttiset alustopit sopivat loistavasti lujempaan vauhtiin ja rankkaankin liikuntaan, ja niiden antama napakka tuki tuo miellyttävän olon kaikissa vapaa-ajan aktiviteeteissa. Arjen huomaamattomimmat liivit ovat puolestaan hyvin istuvat, sileän pelkistetyt t-paitaliivit.

Ryhtiä paljasolkapäiseen ilmeeseen tuovat olkaimettomat liivit, ja upean paljasselkäisen asun viimeistelevät selkäosattomat, rintoihin kiinnittyvät kupit. Rintaliivit voivat tuoda myös näkyvää lisämaustetta pukeutumiseesi. Kokeile esimerkiksi yhdistää avaraselkäinen pusero liiveihin, joiden selkäosa on koristeltu näyttävällä pitsillä tai trendikkäillä nauhoilla, tai säväytä asuasi rohkeasti palasella sähkönsinisiä tai tulenpunaisia liivejä!