Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Saappaat

Naisten kumisaappaat

Urheilulaji
Merkki
Hinta
43
43
130
130

16 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1

Syksy saapuu ja sen myötä saapuvat markkinoille myös uudet ja raikkaat kumisaappaat! Vaikka syksy on sateinen vuodenaika, on se myös kaunis ja värikylläinen, ja syksyyn on mukava astella kauniissa kumisaappaissa. Saappaat suojaavat sinua vesilammikoilta ja pitävät jalkasi kuivina koko päivän. Saappaat ovat sateisen päivän ehdoton perusvaruste, sillä läpi kastuneet kengät eivät ainakaan paranna syksyistä päivääsi. Kumisaappaista on pikkuhiljaa muotoutunut trendikäs asuste ja niistä on tarjolla vaikka minkälaista mallia – kaduilla astelee vastaan myös tavallisiksi korkokengiksi naamioituja kumisaappaita. Enää sinun ei tarvitse kantaa kumisaappaita vain sateen varalta mukanasi, vaan ne ovat tyylikkäät jalkineet myös aurinkoisena päivänä! Jos siis ilma aamulla näyttää harmaalta, voit huoletta vetää kumisaappaat jalkaasi ja kulkea niissä koko päivän. Kumisaappaita kannattaa olla ainakin kahdet: yhdet jalkojesi normaalikokoa vastaavat mukavaan arkikäyttöön ja yhdet hieman suuremmat, joissa on varaa myös villasukille vaikkapa syksyiselle sienestysreissulle. Talven jäisillä loskakeleillä perinteiset kumisaappaat ovat yleensä olleet liian liukkaat ja vaaralliset, mutta kumisaapasmuodin kehittyessä myös saappaiden pohjaan, muotoon ja materiaaliin on panostettu; nykyään hyvät kumisaappaat sopivat myös talvikäyttöön ja joissakin saappaissa on myös lämmin sisävuori.

Zalandolta uudet kumisaappaat piristämään sateista syksyä!

Vaikka syksyn sateet ja pimeys aiheuttaisivat jonkinasteista kaamosmasennusta, niin pirteän väriset kumisaappaat piristävät mieltä. Kun varustus on kunnossa ja jalat pysyvät kuivana, näyttää pimeä syksykin paljon valoisammalta. Löydät meiltä myös laadukkaat ulkoilu- ja sadetakit, jotka auttavat pitämään sinut kuivana yhdessä kumisaappaiden kanssa. Kumisaappaat eivät ole enää pelkät mustat, jalassa lonksuvat kumisuojat, vaan niistä on tullut muodikas asuste. Kuvioilla ja väreillä leikittely on edennyt lasten kumisaappaista myös aikuisten saapasmuotiin. Saappaat ovat hyväksyttävä asuste myös aurinkoisena päivänä, eikä sinun enää tarvitse kantaa vaihtokenkiä mukana sateen varalta. Zalando.fi-verkkokaupasta löydät suuren valikoiman erilaisia kumisaappaita tulevaan syksyyn, sekä arkikäyttöön kaupungille että sienimetsälle piristykseksi. Meiltä löytyy eripituisia, erimallisia ja erivärisiä kumisaappaita jokaiseen makuun, esimerkiksi punaista, pinkkiä, sinistä, vihreää, kuviollista… Jos taas "kumisaapasvillitys" ei tunnu olevan sinua varten, niin löydät meiltä myös tavallisiksi saapikkaiksi naamioituja tyylikkäitä kumisaappaita, joita ei ulkonäöltä edes tunnista kumisaappaiksi. Valikoimassamme on myös vahvempitekoisia saappaita vaativiin olosuhteisiin sekä lämminvuorisia ja tukevapohjaisia saappaita talven loskakeleihin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista