accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Naisten skeittikengät 17 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
17 tuotetta
Nike SB -skeittikengät

Haastattelimme Tyttörullalautailijat ry:n aktiivista jäsentä, jo vuodesta 1998 skeitannutta Sandra ”Sanku” Vuorta, joka jakoi kanssamme kokemuksia ja vinkkejä oikeanlaisten skeittikenkien ostoon. Vuoden 2007 keväällä perustettu Tyttörullalautailijat ry eli TRL on Suomen Rullalautaliiton jäsen.


”Rullalautailussa minua kiehtoo vapaus tehdä mitä huvittaa. Mielestäni laji edusta äärimmäistä rajattomuutta, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Minulle tämä on elämäntapa, en voisi niinkään puhua harrastuksesta. Käyn skeittaamassa aina kun sää ja työt antavat periksi. Luen netistä päivittäin uusimmat jutut mitä kaikkea maailmalla ja täällä koti Suomessa lajin tiimoilta hyysätään.”


”Hyviin kenkiin kannattaa panostaa, eihän kukaan juokse maratoniakaan ballerinat jalassa.”


”Skeittikenkien ominaisuuksista eniten arvostan kestävyyttä. Kengän pitää olla mukava jalassa ja luonnollisesti sopivan kokoinen. Itse pidän vulkkipohjista eli pohjista, joissa itse pohja ja sen reuna on koottu eri kappaleista. Vulkeissa on mielestäni parempi tuntuma lautaan, koska kengät eivät ole niin ’kovat’.”


”Hyvillä, ehjillä kengillä saattaa välttyä kaiken maailman selkä- ja polvivaivoilta. Joudun hankkimaan uudet skeittikengät riippuen siitä, kuinka usein pääsen skeittaamaan. Olen joskus nuorempana onnistunut tuhoamaan kengät parissa viikossa aika romuiksi. Nykyään ne kestävät reilun kuukauden.”