Suodatin

1,186 tuotetta

Naisten stringit ovat täynnä kauniita pitsipintoja, silkkistä sileyttä ja puuvillan pehmeyttä. Stringit ovat itsevarman naisen valinta, naisen, joka on oppinut arvostamaan kehonsa jokaista kurvia ja mielellään myös näyttää sen alushousuillaan. Kuulutko sinäkin niiden naisten joukkoon, jotka ovat hullaantuneet näistä pikkuriikkisistä alushousuista, jotka korostavat kauniisti naisellisia muotoja? Kannattaa kuitenkin pitää mielessään, että kuten muillakin alushousuilla, niillä on oma aikansa ja asunsa.

Lisää tyyliisi va-va-voomia pukemalla stringit!

Naisten stringit ovat alusvaatemuodin seksikkäin alushousumalli monen mielestä. Nehän paljastavat lähes kaiken ja ne tekevät sen imartelevasti. Jotkut saattavatkin epäröidä ensimmäisten string-alushousujensa hankkimista epäillen niiden mukavuutta. Kannattaa kuitenkin kokeilla ennen kuin tuomitsee, nimittäin ajankohtaisessa alushousumuodissa juuri mukavuus on avainosassa, joten löydät myös stringejä erittäin mukavissa ja hyvin istuvissa malleissa sekä myös peittävämmillä silueteilla. String-alushousujen suurimpia hyötyjä ovat niiden huomaamattomuus, mukava istuvuus, sillä ne eivät purista, kiristä tai hankaa, viileys ja niiden luoma kaunis siluetti, sillä ne näyttävät pakarat mahdollisimman luonnollisessa muodossaan. Stringit eivät myöskään mene myttyyn, livahda pois paikoiltaan tai hiosta ja ärsytä ihoa, joten ne ovat yllättävänkin mukavat alushousut. Eikä niiden visuaalista näyttävyyttä voi tietenkään vähätellä. Moni nainen kokeekin niiden tuovan lisää ulospäin kumpuavaa itsevarmuutta.

Ajankohtainen alusvaatemuoti tarjoaa upeita luomuksia niin herkälle kuin räväkälle naiselle

Ajankohtaisessa naisten alusvaatemuodissa näkyvät vieri vierellä hillityt ja lempeät värit sekä kirkkaat värisävyt, rohkea ja aggressiviinen sekä seesteinen ja herkkä muotoilu. Pitsi on klassinen materiaali alusvaatteissa, eikä tämä monen herkän kesänaisen ja samaan aikaan intohimoisen femme fatalen rakastama muuntautumiskykyinen materiaali poistu koskaan alusvaatemuodista. Sporttisuus ja mukavuudenhalu näkyvät alusvaatemuodissa joustavina ja pehmeinä materiaaleina, kuten puuvillaelastaanina, ja rentona muotoiluna. Huippumerkkien stringit, joiden lantion kuminauhaa koristavat luksusmerkkien logot, sopivat rentoa farkkutyyliä suosivan alusvaatelaatikkoon. Saumattomat alushousut ovat mekoissa viihtyvän naisen suosikkeja. Kauniit stringit sopivatkin erityisesti kapeiden ja vartalonmyötäisten siluettien kanssa, kuten legginsien, skinny-housujen tai kotelomekkojen, sillä ne eivät jätä alushousun rajoja tai painaumia.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista