Suodatin

Naisten sukat

599 tuotetta

Pidä pilke silmäkulmassa, sillä pienilläkin yksityiskohdilla on suuri merkitys arjessa! Muista kiinnittää katse asukokonaisuuden lisäksi myös sukkiin, sillä ne ovat tärkeä osa naisellista lookia. Tuo niillä esiin persoonallisuuttasi!

Sukat ovat palvelleet naisia jo 1500-luvulta lähtien, jolloin ne olivat vain ylimystön käytettävissä. Vuosien saatossa niiden materiaalit, mallit ja saatavuus on vaihdellut, suurin muutos sukkateollisuudessa tapahtui 1920-luvulla, kun muoti lunasti paikkansa myös sukissa ja kaikilla tuli olla silkkisukat. Nykypäivänä sukkia löytyy eripituisina, värisinä, kuviollisina ja erilaisista materiaaleista valmistettuina, ja se onkin jokaisen naisen tärkeä luottotavara, johon kannattaa panostaa!

Sukat ovat paljon muutakin kuin vain alusasu!

Mikä onkaan ihanampaa, kuin aloittaa aamu värikkäillä ja mukavilla sukilla. Ne saavat olon tuntumaan hyvältä. Eri vuodenajat ja tilanteet vaativat naisilta omanlaiset sukkansa ja jokaiselle sukalle löytyykin oma käyttötarkoituksensa, sukkia ei voi koskaan olla liikaa! Yhdistä kesällä tyyliisi mahdollisimman lyhytvartiset ballerina- tai nilkkasukat, jotka pitävät jalat kuivina sekä antavat kesäisen raikkaaseen tyyliin mukavasti lisäväriä! Ilmojen viiletessä ota käyttöösi sukat, joissa varsi lämmittää nilkkoja ja sääriä. Yhdistä sukat osaksi asukokonaisuutta, sillä ne saavat näkyä myös töissä ja ovatkin trendikäs yksityiskohta mustassa asukokonaisuudessa. Satsaa laatuun ja hyviin materiaaleihin, hyvät sukat ovat mahdollisimman huomaamattomat eivätkä hierrä tai jätä painaumia sääriin. Panosta vapaa-ajan lisäksi myös laadukkaisiin urheilusukkiin, sillä ne pitävät jalat kuivina ja raikkaina!

Värikäs sukkapari päivässä pitää jalat liikkeessä!

Tutustu myös