Suodatin

Sukkanauhaliivit

72 tuotetta

Sukkanauhaliivit ovat pieni pala kangasta, mutta suuri pala tunnelmaa. Alushousujen ylle puettava sukkanauhavyö paitsi pitää stay up -sukat tiukasti paikoillaan samalla myös tihkuu intensiivisesti latautunutta aistillisuutta. Vyötärön ja lantion kaarta hivelevä pitsi ja reisiin asti kulkevat nauhat kruunaavat alusasusi silloin, kun kaipaat siltä aivan erityistä sensuellisuutta.

Sukkanauhaliivien ensisijainen tehtävä on tietenkin pitää reisiin asti ulottuvat nylon-sukat tukevasti paikoillaan. Mutta siinä sivussa ne kuorruttavat alusasusi annoksella viettelevää eroottisuutta, nostalgisen muotoilun kauneutta ja ihanaa naisellisuuden iloa. Sukkahousuihin verrattuna sukkanauhavyöt kilpailevat paitsi esteettisillä, myös käytännöllisillä ominaisuuksilla. Ne ovat ennen kaikkea raikkaan ilmavat ja hengittävät ominaisuus, joka tiiviissä ja kuumassa väenpaljoudessa sekä lämpimissä kesäjuhlissa on hyvin tervetullut. Toisin kuin sukkahousut, sukkanauhaliivit eivät myöskään purista vyötäröä, vaan tukevat ja muotoilevat pehmeästi kauneimpia linjojasi.

Sukkanauhaliivit ovat naisellisten alusasujen juhlaa

Tämän päivän sukkanauhaliivit ovat yhdistelmä nostalgista perinteikkyyttä ja modernia raikkautta. Klassiset sukkanauhaliivit myötäilevät kupeitasi tukevasti, kun taas minimalistiset liivit asettuvat yllesi höyhenen kevyesti. Kokonaisuuden täydentävät saman sävyiset alushousut ja mieleisesi yläosa. Kun kaipaat erityistä muotoilua ja aistikasta tunnelmaa, pue yläosaksi kaunis, tiukasti istuva korsetti. Klassisen sukkanauhaliivin ilmeen täydentävät esimerkiksi pitsiset push-up-liivit. Modernin sirojen sukkanauhaliivien ja pelkistetyn minimalististen alushousujen kanssa sopivat puolestaan ohuet, kaarituettomat rintaliivit.

Onko sinun värivalintasi puhtaan raikas valkoinen, näyttävä ja seksikäs musta vai kenties voimakas punainen? Voit myös leikitellä vapaasti eri väristen vaatekappaleiden mahdollisuuksilla – musta ja valkoinen ovat aina toisiaan upeasti täydentävä yhdistelmä, ja esimerkiksi punaiset pitsialusvaatteet mustan sukkanauhavyön ja sukkien kanssa luovat poikkeuksellisen vahvan ja rohkean kokonaisuuden.

Anna sukkanauhaliivien virittää sinut samaan aikaan nostalgisen ja modernin alusvaatemuotoilun, leikkisän eroottisuuden ja ihanan naisellisen viettelevyyden tunnelmaan!

Yhdistele ja sekoita