Lajittele
  • Koko
  • Merkki
  • Väri
  • Hinta
  • Pintamateriaali
  • Lisää kokoja
  • Toimitus

62 tuotetta

Mekot

Mekot

Tutustu kestävään muotiin

Uudet kauniit alusvaatteet ovat loistava keino saada ripaus ylellisyyttä arkeen. Sukkanauhat vievät aluspukeutumisesi aivan uusiin ulottuvuuksiin, sillä niiden seksikkyyttä ja naisellisuutta on mahdotonta ylittää. Tylsät sukkahousut, jotka aikoinaan haastoivat ja liki syrjäyttivät sukkanauhat ja pitkät sukat, eivät voi mitenkään kilpailla niiden kanssa eleganssissa ja viettelysvoimassa.

Sukkanauhoja on erilaisia. Pitsiset kuminauhalliset sukkanauhat on lähinnä tarkoitettu koristeeksi, mutta varsinaiset sukkanauhaliivit ovat riittävän tukevat hoitamaan alkuperäistä tehtäväänsä eli pitämään sukkia ylhäällä. Yleensä sukkanauhaliivien kanssa käytetään ohuita nylon-sukkia, joita löytyy sekä pitsisinä että pelkistettyinä versioina. Sukkanauhaliivit ovat yllä todella mukavat, sillä niihin kiinnitettynä sukat eivät pääse rullautumaan tai valahtamaan vahingossa kohti lattiaa. Usein sukkanauhat valitaan tyyliltään ja väreiltään mahdollisimman hyvin muuhun alusvaatetukseen sopiviksi, mutta toki sukkanauhoista voi tehdä koko alusasun näyttävimmän osan. Monet sukkanauhaliivit ovat itsessään varsin koristeellisia pitseineen ja pikku rusetteineen.

Sukkanauhat sopivat niin arkipukeutumiseen kuin juhliinkin

Sukkanauhat voivat olla täysin huomaamattomat, jos niin haluat. Silloin niitä voi huoleti käyttää töissä jakkupuvun alla. Rohkea pukeutuja antaa kuitenkin sukkanauhojen näkyä. Sukkanauhojen vilauttelu sopii esimerkiksi aina silloin tällöin suosioon pulpahtavaan kouluasuista kopioituun preppy-tyyliin tai punk-henkiseen pukeutumiseen. Myös vintage-asujen osaksi sukkanauhat ovat oiva valinta. Jos haet leikkisää ja tuoretta vaikutelmaa alternative-hengessä, kokeile esimerkiksi sukkanauhaliivejä, lyhyitä farkkushortseja ja polvipituisia puuvillasukkia.

Sukkanauhoilla on oma roolinsa myös juhlapukeutumisessa. Mitä olisikaan kaino morsian ilman onnea tuovaa sinistä sukkanauhaa? Sukkanauhat sopivat myös hyvin käytettäväksi iltapukujen alla. Ei tarvita kuin syvällä halkiolla varustettu pelkistetty iltapuku ja syntisesti halkiosta vilahteleva sukkanauha, niin olet varmasti illan aistikkain kaunotar.

Yhdistele ja sekoita