Sirot ja ohutpohjaiset kengät, jotka ovat myös mukavat jalassa aamuaikaisesta jopa pikkutunneille asti? Myytti vain? Taitettavat ballerinat ovat kuitenkin totisinta totta ja hivelevät jalkojasi näyttäen samalla upean naisellisilta. Kokoon taittuvien ballerinojen idea on niiden helppoudessa ja kompaktissa muodossa. Pieneenkin laukkuun sujahtavat kengät kulkevat mukana ja pelastavat, mikäli normaalit kenkäsi alkavat hiertää päivän mittaan. Kevyet ballerinat toimivat mainiosti myös varakenkien sijasta koko päivän jalkineinasi. Ne toimivat monenlaisten asujen parina aivan samalla lailla kuin normaalitkin ballerinamalliset kengät. Ainoa erotus on, että taittuvilla pohjilla varustetut kengät takaavat ennennäkemättömän mukavan käyttökokemuksen koko päivän ajan. Pehmeiden ja joustavien pohjien sekä tukevan rakenteensa ansiosta taitettavat ballerinat tuntuvat jaloissa yhtä hyviltä kuin parhaimmatkin tekniset urheilukengät mutta näyttävät tyrmäävän upeilta.

Taitettavat ballerinat kestävät katseita ja koko päivän kävelyä

Näiden ballerinojen mukavuuden salaisuus on niiden taipuisa, kestävästä materiaalista valmistettu pohja. Älä kuitenkaan anna ohuen pohjan hämätä. Siroudestaan huolimatta taitettavat ballerinat kestävät hyvin astumisen mukanaan tuomat iskut ja antavat sopivan vastuksen kovallakin alustalla. Taidokas ergonomia yhdistyy lahjakkaiden suunnittelijoiden käsissä huippuunsa hiottuun ja trendikkääseen ulkomuotoon. Lukuisissa eri malleissa tarjottavat ballerinat sopivat sekä pienemmällä että suuremmalla budjetilla shoppailevalle. Kenkien ehdoton mukavuus on jokaisen kenkäparin ominaisuus mallista ja valmistajasta riippumatta, mutta yksityiskohdat, värit ja kengän lesti vaihtelevat suunnittelijan mukaan. Harkitut yksityiskohdat aina soljista erilaisiin tikkauksiin ja rusetteihin antavat kengälle huolitellun ja mielenkiintoisen ilmeen. Perusasioissa pitäytyvä minimalisti voi halutessaan valita kenkämallin ilman yksityiskohtia.

Taitettavat ballerinat tanssittavat läpi kesäkarnevaalien ja pikkujoulujen

Taitettavat ballerinat ovat ihanteelliset etenkin leutoina vuodenaikoina kuten kesällä ja alkusyksystä. Sirot kengät sujahtavat kauniisti kapealahkeisten farkkujen ja tyttömäisten jakkujen tai pitsitoppien seuraksi. Ballerina-kenkien käytön ei kuitenkaan tarvitse rajoittua ainoastaan lämpimiin vuodenaikoihin. Pienen kokonsa vuoksi taitettavat ballerinat on nimenomaan suunniteltu myös sisäkengiksi talven rientoihin. Jätä siis raskaat talvikenkäsi narikkaan, ja pujahda kevyisiin ballerinoihin illan tanssimista varten. Ballerinamalliset kengät näyttävät upeilta niin jakkupukujen kuin minimekkojen kanssa. Joko haluat kokeilla, millä tavalla maailman tähdet pärjäävät läpi kiireisimmänkin päivän? Ota ensimmäinen askel kokoon taittuvissa ballerinoissasi, etkä halua enää palata takaisin tavallisiin kenkiisi.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Taitettavat ballerinat

Edessä ihana ilta, hyvää musiikkia ja erinomaista tanssiseuraa – voiko parempaa enää toivoa! Mutta – voih 6 mitä jos jalat väsyvätkin kesken kaiken, varpaita alkaa särkeä ja tanssikengät ahdistaa? Entäpä se kauan suunniteltu ostoskierros kaupungilla – ei kai se uhkaa jäädä tekemättä kuumottavien jalkojen ja kiristävien kenkien vuoksi? Ei hätää: taitettavat ballerinat pelastavat jalkasi pinteestä. Niiden ansiosta voit jatkaa tanssimista vaikka aamuun asti ja pidentää shoppailukierrosta ystäviesi kanssa. Nämä suuren suosion maailmalla saaneet pehmeästä materiaalista valmistetut jalkineet ovat todella jokaisen naisen pelastus. Pieneen tilaan taittuvina ne mahtuvat kätevästi käsilaukkuun ja kulkevat mukana siinä missä huulipuna, kännykkä ja muut tarpeelliset varusteet. Kun jalkojasi alkaa väsyttää ja kuumottaa, voit riisua pois ahdistavat tanssi- tai kävelykenkäsi ja sujauttaa jalkoihisi kevyet taitettavat ballerinat. Ihastuttavat ballerinat tuovat helpotuksen jaloillesi juuri silloin, kun sitä eniten tarvitset. Taitettavat ballerinat sopivat käytettäväksi monenlaisten asujen kanssa, sillä niiden väri- ja kuosivalikoima on todella laaja. Voit yhdistellä jalkineita moniin erilaisiin asuihin, eivätkä toiset tiedä, mikä on kevyiden askeleittesi salaisuus!

Taitettavat ballerinat – ja jalkasi jaksavat hyvin!

Oikeanlaisten ja sopivien jalkineiden ansiosta voit nauttia elämästäsi täysin siemauksin joka askeleella. Valitsemalla taitettavat ballerinat Zalandon runsaasta tarjonnasta saat jalkoihisi uutta keveyttä ja ne voivat hyvin koko päivän. Ei kiitos enää särkeviä varpaita eikä kipuilevia päkiöitä – uskomattoman ihanat taitettavat ballerinat pelastavat niin iltasi tanssilattialla kuin päiväsi kaupungilla! Kun jalkasi väsyvät tavallisissa kengissä tai muut jalkineet tuntuvat liian kuumilta, on aika vaihtaa ylle kevyet ja pehmeät jalkineet. Pieneen tilaan mahtuvia taitettavia ballerinoja voit hyvin kuljettaa mukanasi varakenkinä, sillä ne voi sujauttaa jopa käsilaukkuun. Pehmeästä materiaalista valmistetut ballerinat paitsi tuntuvat kevyiltä ja miellyttäviltä jaloissa, myös näyttävät kauniilta! Zalando.fi-verkkokaupan laajaan taitettavien ballerinojen värivalikoimaan mahtuvat klassiset perussävyt sekä tietenkin trendikkään kuumat muotivärit.