Naisten kevyet takit

Suositut filtterit
3 200 tuotetta

Ota syys- ja kevätmuoti haltuun samalla kertaa - kevyet takit ovat lämpimän pukeutumisen kulmakivi. Huolella valittu trendikäs takki on yhtä tärkeä osa naisellista pukeutumista kuin käsilaukku tai kengät. Klassiset trenssit, elegantit jakut ja boheemit ponchot tekevät takin valinnasta helpompaa kuin koskaan ennen.

Välikausien kuten syksyn ja kevään ei tarvitse tarkoittaa väliaikaisia ratkaisuja tai kompromisseja. Päinvastoin - trendikkäät ja skarpit kevyet takit nousevat naisellisen pukeutumisen pääosaan syyssateiden ja kevätauringon koittaessa. Pidä kiinni vahvasta tyylistäsi valitsemalla vaatekaappiisi takki, joka puhuu puolestaan. Opettele trendikäs masculine chic -tyyli valitsemalla oversize-takki epoletti-koristeilla. Muodin edelläkävijät fuusioivat eri vaikutteita kuten sporttisuutta ja katumuotia. Kokeile esimerkiksi collegekankaista biker-takkia, joka yhdistää kahden eri tyylin parhaat puolet. Inspiroidu takkimuodin faneista kuten muoti-ikoni Alexa Chungista ja Olivia Palermosta.

Naisten kevyet takit tuovat tyylien ja värien kirjoa välikausipukeutumiseen!

Leikkaukset ja muotoilu ovat jo puoli takkia, mutta kauniit värit ja mielenkiintoiset materiaalit viimeistelevät tyylin. Oliivinvihreä, pehmeä beige ja klassinen keskisininen ovat vuosia kestäviä värivalintoja. Herkulliset sorbetti- ja pastellivärit raikastavat muuten tummanpuhuvan syysasun. Kevyet takit voivat erottua edukseen myös oikeilla materiaalivalinnoilla. Kevyt villa, nahka ja college tuovat takkiin ylellisyyden tuntua. Älä tyydy tavalliseen, vaan kokeile rohkeasti erilaisia yksityiskohtia. Tikkaukset, taskut ja erilaiset napit lisäävät takin mielenkiintoa. Rohkea valitsee takkinsa supernaisellisilla höyhenkoristeilla.

Noudata huolitellun kaupunkiasun kokoamisessa tyylin kultaista sääntöä, jonka mukaan vastakohdat täydentävät toisiaan. Maksilinjaiset kevyet takit yhdessä pillifarkkujen ja overknee-saappaiden kanssa luovat naisellisen siluetin. Lyhyt crop-takki sen sijaan näyttää trendikkäältä rentojen farkkujen tai maksihameen kanssa. Jos sinulla on mahdollisuus vain yhteen vaatteeseen tänä sesonkina, valitse ryhdikäs ja laadukas takki!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista