Naisten nahkatakit

Suositut filtterit
1 370 tuotetta

Nahkatakki on monen naisen luottovaate, joka kulkee mukana ympäri vuoden. Kesällä ja syksyllä nahkatakit toimivat päällystakkeina, talvella villakangastakin alla. Nahkatakit ovatkin ehkä monikäyttöisimpiä vaatekappaleita, mitä löytyy: ne ovat samaan aikaan skarpin tyylikkäitä, rentoja sekä särmikkäitä.

Biker-malli on nahkatakkien klassikko. Tämä nimensä mukaisesti moottoripyöräilijöille alun perin suunniteltu vetoketjullinen rotsi korvasi aikoinaan napilliset takit ja mahdollisti paremman liikkuvuuden motoristeille. Vielä tänäkin päivänä biker-rotsit tunnistaa aavistuksen asymmetrisistä vetoketjuistaan, näyttävistä kauluksistaan sekä vyötäröpituisesta mallistaan.

Ajattoman tyylikkäät nahkatakit muuntavat asun hetkessä katu-uskottavan särmikkääksi!

Nahkatakit antavat loputtomasti mahdollisuuksia asun stailaamiseen. Esimerkiksi naisellisen kynähameen kaveriksi sopii täydellisesti särmää tuova nahkatakki. Yhdistä hame vielä rentoon puseroon, niin kokonaisuus on juuri sopivan huoleton arkikäyttöön. Todella katu-uskottavan tyylin saat yhdistämällä napakat farkut tai nahkahameen nahkatakkisi kanssa. Jos yhdistät useampaa nahkapintaa, muista, että voit tuoda raikkautta asuun eri väreillä ja yhdistää esimerkiksi mustan nahkahameen ruskean tai valkoisen nahkarotsin kanssa. Arkista rentoutta tyyliin tuo printillinen collegepaita.

Parasta nahkatakeissa on kiistatta se, että ne käyvät miltei kaiken kanssa ja tuovat asuun hetkessä ripauksen asennetta ja nuorekkuutta. Juhlavastakin mekosta saa todella helposti arkikäyttöisen, kun sen yhdistää nahkatakkiin ja mataliin kenkiin. Hillittyyn ja simppeliin arkityyliin ne taas tuovat heti lisää mielenkiintoa. Upeasta valikoimastamme löytyy nahkatakkeja useissa herkullisissa väreissä ja eri pinnoilla – aidosta nahasta keinonahkaan ja kauniiseen mokkaan. Tätä hankintaa ei tarvitse kauaa itselleen perustella: nahkatakki on nimittäin investointi, joka kestää vuosia ja on aina yhtä trendikäs sekä ajankohtainen!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua