Naisten verryttelytakit ovat parhaimmillaan sporttisen mimmin rinnalla, mutta vaikka urheilu ei olisi elämäsi ykkösasia, kannattaa naisten verryttelytakit katsoa läpi, sillä niissä on reippaasti huippumuodikkuutta ja ominaisuuksia, jotka sopivat myös athleisure-tyyliin urheilukenttien ja treenisalien ulkopuolelle. Verryttelytakit ovat rentoja, cooleja ja persoonallisia, joten niillä taiot reilusti uutta energiaa urheilutyyliisi!

Naisten verryttelytakit ovat parhaimmillaan urheilussa

Naisten verryttelytakit ovat täydellinen kumppani kenen tahansa sporttista elämäntapaa päästä varpaisiin toteuttavan naisen pukeutumisessa. Verkkatakin voi heittää rennosti harteilleen, kun suuntaa treeneihin, sitoa kevyesti lanteilla treenin aikana ja treenin päätyttyä pukea ylle lämmittämään lihaksia – voisiko parempaa treenikaveria ollakaan? Naisten verryttelytakit on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, jotka hengittävät, tuntuvat kevyiltä ja joustavat, joten niissä lämmittely, treenaaminen ja venyttely onnistuu miellyttävästi. Kaiken niiden toiminnallisuuden lisäksi verkkatakit ovat äärettömän tyylikkäitä ja trendikkäitä. Upeat kuviot ja raikkaat värit tuovat tyyliisi lisäpotkua myös harmaina päivinä, jolloin tuntuu, että veto on pois eikä juoksulenkki houkuttele lainkaan. Miten olisi klassinen kolme raitaa tai kauniisti kiiltävä musta pinta? Urheilumuodissa parasta on runsas värien käyttö ja erityisesti verryttelytakeissa tämä näkyy, joten ota värit käyttöösi ja tuo iloa treeniin!

Naisten verryttelytakit ovat täynnä persoonallista tyyliä

Naisten verryttelytakit ovat täynnä omintakeista tyylikkyyttä, jota urheilumaailman huippumerkit tarjoavat iloisissa väreissä ja kuvioissa. Valitsetko saman kuvion myös urheilulegginseihisi vai toimisiko mielestäsi paremmin mustat treenitrikoot, jolloin kirkas takkisi saisi kaiken ansaitsemansa huomion. Toisaalta voit valita neon- ja karkkivärejä juuri alaosaasi tai pelkästään treenikenkiisi ja valita mustan verryttelytakin yläosaksi. Athleisure kuvaa tyyliä, jossa urheiluvaatteet yhdistetään rennosti arkiseen vapaa-ajan tyyliin ja jopa toimistolle. Siihen, kuten myös hienostuneempaan sporty chic -tyyliin ovat vaikuttaneet vahvasti katumuodin ja pop-kulttuurin siirtyminen muotiin. Urheilullinen athleisure-muoti näkyykin vahvasti katutyyleissä ja catwalkeilla, joten naisten verkkatakit voi yhdistää moitteettomasti esimerkiksi rentoon farkkutyyliin boyfriend-farkkujen tai rouheasti revittyjen ja pätkäistyjen pillifarkkujen kanssa. Myös mekkotyyli saa hauskan twistin sporttisesta pusakasta. Mikä olisi sinun verkkarityylisi?

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua