Naisten urheilutalvitakit

Suositut filtterit
1 558 tuotetta

Kun ensimmäiset kylmät kelit saapuvat, houkutus kietoutua paksuihin kerroksiin on suurimmillaan. Tuhtien ja pakahduttavien kerrosten sijaan tarvitset untuvanpehmoista keveyttä ympärillesi, joka eristää kylmän ja jättää tilaa liikkumiseen. Tarvitset ilmavan ja muhkean talvitakin, joka lämmittää, hengittää ja näyttää yhtä mahtavalta kuin tuntuu.

Talvitakit kuuluvat kylmien sesonkien perusvaatteisiin. Sinun ei silti tarvitse tyytyä tylsään perustyyliin. Ota talvitakkisi valintaperusteeksi vaikkapa sähäkkä väri tai eksklusiivinen muotoilu, joka saa päät kääntymään ja kylmän väistymään kuuman tyylisi edestä. Parhaat talvitakit pysyvät nimittäin ainutlaatuisen tyylikkäinä koko pitkän talven.

Talvitakit lyhyistä ja napakoista puolipitkiin parka-takkeihin

Lyhyet talvitakit ovat näppärästi päälle puettavia ja tyyliltään sporttisia. Lyhyt takki voi olla muita takkeja paksumpi ja näyttää silti hyvältä korostaen ylävartaloa kapeampaa lantiota ja jalkojen pituutta. Pitkävartiset talvisaappaat ja slim fit -farkut näyttävät aina upeilta untuvatäytteisen talvitakin kanssa. Turkiskoristeilla ja metallinhohtoisilla väreillä lisäät kiinnostavuutta talvitakkisi näpsäkkään tyyliin.

Parka-tyyliset talvitakit ovat ihanteellisia arkivaatteita, koska niiden neutraalien värien kanssa sopii kaikki vaatteet ja puolipitkän mallin alle voit mukavasti pukea vaikkapa koleassa kodissa tai toimistossa lämmittävän neuletakin. Myös huppari tai tilava neule sopii hyvin parka-takin alle. Jos takissa on irrotettava vuori, voit käyttää sitä jo ennen pakkaskelejä ja jatkaa luottotakkisi käyttöä pitkälle kevääseen asti.

Klassiset villakangastakit ja turkikset sopivat sekä juhlaan että tyylikkääseen arkeen. Villakankaiset talvitakit pitävät hyvin lämpönsä, vaikka kangas ei ole kovin paksua. Niiden leikkaukset muotoilevat vartaloa ja antavat naisellisen ilmeen tyylillesi. Samansävyinen hattu tai pipo ja arvokkaan näköiset talvisaappaat viimeistelevät elegantin asusi. Turkiksen voit pukea joko perinteiseen tapaan iltapuvun kanssa tai modernisti farkkujen ja korkokenkien kaveriksi. Riippuen muusta tyylistäsi, on turkis joko hillitty statussymboli tai räväkkä kannanotto.

Yhdistele ja sekoita