Kesän kunniaksi: ekstraa etukoodilla

SÄÄSTÄ JOPA 50% + 15%

Etukoodi*:SUVIALE15
*Voimassa kaikkiin aletuotteisiin 16.–17.6.2019. Tilauksen vähimmäisarvo on 100 euroa.
  • Koko
  • Hinta
1 tuotetta
|Lajittelu :

Naisten tanssi- ja balettikengät on suunniteltu erityisesti tanssijoita varten. Tanssikengät tulee luonnollisesti valita aina tanssilajin mukaan, sillä eri tanssilajeilla on erilaiset vaatimukset. Kuitenkin tanssi- ja balettikengille yhteistä ovat niiden hengittävät, kestävät ja joustavat materiaalit, jotka varmistavat miellyttävän tanssikokemuksen. Tärkeää tanssissa on ilmaista myös persoonallisuuttaan tanssivarusteiden tyylillä. Naisten tanssi- ja balettikengät ovat täynnä kaunista muotoilua, joihin tanssin pyörteissä viihtyvä visualistikin ihastuu helposti.

Tanssi- ja balettikengät joogaan ja balettiin

Tanssi vaatii tehokkaat pohjat, joissa on pitoa ja jotka kuitenkin mahdollistavat myös sivuttaiset liikkeet, kuten piruetit ja erilaiset slidet. Tanssikengät, joissa varpaat ovat paljaana, ja päkiän ja kannan alla on tukeva pohja on suunniteltu joogaan, pilatekseen ja balettiin, mutta ne sopivat aivan yhtä hyvin moderniin tai jazztanssiin, jossa kevyet jalkineet ja paljaat varpaat ovat paras tapa saada lattiatuntuma – hyvät tanssijalkineet mahdollistavat tunteen siitä kuin kenkiä ei olisi lainkaan. Baletissa varpaat joutuvat koville ja harjoituskenkien tuleekin olla kehon huomaamaton jatke, joka kuitenkin tukee ja pitää. Sama pätee yhtä lailla joogatunnilla. Tiedäthän, miten joskus vahvakin asana alkaa horjua, kun jalat lipsuvat joogamattoa tai lattiaa vasten – joogaan suunnitellut jalkineet varmistavat, että zen-hetkesi ei keskeydy, vaan jalat pysyvät tukevasti paikoillaan.

Tanssi- ja balettikengät katutansseihin

Muoti ja tyyli ovat kiinteä osa street-tansseja, kuten hiphopia, breikkausta ja lockingia, ja erityisesti moni tanssija panostaakin kenkiin, ei pelkästään niiden tehokkuuden ja käytännöllisyyden vuoksi vaan myös tyylistatuksen takia. Tietyt kenkämerkit ovatkin pysyneet tanssijoiden suosimina klassikkoina jo vuosikymmeniä, ja muun muassa näitä huippumerkkien kenkiä löydät valikoimastamme. Olit sitten suvereeni huipputanssija, jolle freestyle on tavallista kauraa, lattarimusiikista syttyvä zumbaaja tai autenttinen dancehall queen tai king, upeasti muotoillut ja energisen väriset kengät tuovat tanssityyliisi lisämausteen, jota on kiva katsella tanssisalin peilistä – ja mikä tärkeintä laadukkaat tanssikengät auttavat välttämään kivut, säryt ja haaverit, joita vauhdikas tanssi joskus pitää sisällään.

Yhdistät helposti