Urheilukengät

Naisten tenniskengät

Urheilulaji
Hinta
41
41
145
145

49 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
BARRICADE COURT CLAY - Kengät sisä- ja ulkokentille - white/bright yellow WAVE EXCEED CLAYCOURT - Tenniskengät ulkokentälle - white/blueradiance/yellow WAVE EXCEED TOUR 2 ALLCOURT - Tenniskengät ulkokentälle - white/tileblue/yellow COURT LOGO 8 SI - Sisäpelikengät - white/silver ADIZERO DEFIANT BOUNCE - Kengät sisä- ja ulkokentille - mystery ruby/footwear white/rednit BARRICADE COURT CLAY - Kengät sisä- ja ulkokentille - pink/white/eascor AIR VAPOR ADVANTAGE CARPET - Sisäpelikengät - wolf grey/black/pure platinum/white/mega blue WC996PB3 CLAY - Tenniskengät ulkokentälle - alpha pink/white GEL-SOLUTION SPEED 3 CLAY - Tenniskengät ulkokentälle - rouge red/silver/white GEL-CHALLENGER 11 CLAY - Tenniskengät ulkokentälle - rouge red/white/glacier grey WC786VI2 ALLCOURT - Tenniskengät ulkokentälle - vintage indigo/alpha pink ZOOM VAPOR 9.5 TOUR - Kengät sisä- ja ulkokentille - dark grey/black/orange quartz/wolf grey/metallic silver AIR ZOOM CAGE 3 HC - Kengät sisä- ja ulkokentille - team red/silver/siren red AIR VAPOR ADVANTAGE - Tenniskengät ulkokentälle - wolf grey/black/pure platinum/white/mega blue COURT LITE CLY - Tenniskengät ulkokentälle - pink blast/black COURT LITE - Tenniskengät ulkokentälle - pure platinum/siren red/white ZOOM CAGE 2 - Tenniskengät ulkokentälle - white/black/hyper orange AIR ZOOM ULTRA CLAY - Tenniskengät ulkokentälle - white/tart/pure platinum/vivid GEL-GAME 6 - Tenniskengät ulkokentälle - white/silver GEL-DEDICATE 5 - Sisäpelikengät - white/silver/rouge red GEL-DEDICATE 5 - Kengät sisä- ja ulkokentille - white/silver BARRICADE CLUB - Kengät sisä- ja ulkokentille - footwear white/silver metallic/core pink ZOOM VAPOR 9.5 TOUR - Kengät sisä- ja ulkokentille - ice blue/comet blue/universe blue FLARE ALLCOURT RG - Tenniskengät ulkokentälle - black/ghost green/electric green AIR ZOOM ULTRA - Tenniskengät ulkokentälle - ice blue/comet blue/university blue

Tennis, tuo urheilulajeista tyylikkäin. Tämä perinteikäs pallopeli tuo mieleen vitivalkoisen värimaailman, naiselliset vekkihameet sekä tietysti tyrmäävän tyylikkäät tenniskengät. Naisten tenniskengät hurmaavat hempeällä värimaailmallaan. Herkulliset pastellivärit, kuten keltaisen, pinkin ja mintun eri sävyt, vievät mennessään ja myös klassinen kokovalkoinen toimii vuorenvarmasti. Nyt vain valitsemaan kermat päältä, ja kauden ihastusta herättävin tyyli on sinun!

Naisten tenniskengät tuovat sporttisen tyylikästä otetta kentille ja niiden ulkopuolelle

Tennikseen soveltuvat parhaiten kengät, jotka tukevat jalkaa sivuttaisliikkeissä mahdollisimman hyvin. On tärkeää, että tenniskengät antavat parhaan mahdollisen tuen jalalle, jotta nopeatahtisessa lajissa säästyy yllättäviltä nyrjähdyksiltä ja venähdyksiltä. Myös iskunvaimennus on tärkeä ominaisuus tenniskengissä, sillä pelikenttä on usein suhteellisen kova jalalle. Valikoimassamme alan huippumerkkien tenniskenkiä nämä kaikki ominaisuudet on otettu huomioon. Jos siis harrastat tennistä vähänkään säännöllisesti, satsaus asianmukaisiin jalkineisiin on välttämätöntä, sillä näin myös jalkasi saavat niiden ansaitseman suojan tässä vauhdikkaassa lajissa.

Laadukkaita tenniskenkiä kerran kokeiltuaan eron kyllä huomaa. Hikoilulta on vaikea välttyä tässäkään lajissa, mutta tennisjalkineiden hengittävät synteettiset verkkomateriaalit poistavat pelin aikana muodostuneen kosteuden, joka takaa hygieenisen ja mukavan tunteen jaloissa koko pelin ajan. On toki myös tyylillisiä syitä valita jalkineikseen tenniskengät: laji on nimittäin tämän hetken megatrendi myös käyttömuodissa. Yhdistä tenniskenkäsi kauniiseen urheilumekkoon tai V-aukkoiseen puuvillaneuleeseen ja lyhyeen vekkihameeseen. Tenniselementit pukeutumisessa nimittäin tekevät vaikutuksen myös tenniskenttien ulkopuolella. Jos raikkaan naisellinen tyyli sporttisilla elementeillä höystettynä puhuttelee sinua, tenniskengillä saat otettua tyyliaskeleita juuri oikeaan suuntaan!

Tutustu myös

Laadukkaat naisten tenniskengät tukevat nilkkaa ja estävät liukastelun

Naisten tenniskengät tunnistaa niiden mainioista pehmusteista ja pitävistä, liukastumista estävistä pohjista. Laadukkailla naisten tenniskengillä jalkasi ovat aina täydellisesti suojattu onnettomuuksilta tenniskentällä. Niitä löytyy jokaisessa mahdollisessa värissä sekä mallissa, jotka varmasti inspiroivat sinua kokeilemaan niitä itse teossa heti tilaisuuden tullen! Varmista, että ostat korkealaatuiset tenniskengät, ja tunnet takuulla eron pelatessasi täydellisesti istuvissa, tukevissa kengissä. Muista myös valita oikeanlaiset naisten tenniskengät juuri sellaiselle kentälle, jolla aiot pelata. Zalandon verkkokauppa tarjoaa sinulle laajan valikoiman uusimpia tenniskenkämalleja huippumerkeiltä, kuten ASICSilta, adidakselta ja Nikelta!

Naisten tenniskengät - täydelliseen peliin kentällä!

Nyt saat täydelliset naisten tenniskengät helposti tilaamalla Zalandosta! Meidän tenniskenkämme ovat tarkkaan suunniteltu uusinta teknologiaa käyttäen niin kovapohjaisille kuin massa- ja nurmikentillekin. Ole siis tuleva tennistähti ja tilaa omat naisten tenniskenkäsi ja -hameesi Zalandon todella laajasta valikoimasta naisten urheiluvaatteita! Tarjoamme sinulle ilmaisen ja nopean toimituksen. Lisäksi sinulla on 30 päivän palautusoikeus, mikäli et jostain syystä ole täysin tyytyväinen tuotteisiin.