Naisten tenniskengät

59 tuotetta

Tennis, tuo urheilulajeista tyylikkäin. Tämä perinteikäs pallopeli tuo mieleen vitivalkoisen värimaailman, naiselliset vekkihameet sekä tietysti tyrmäävän tyylikkäät tenniskengät. Naisten tenniskengät hurmaavat hempeällä värimaailmallaan. Herkulliset pastellivärit, kuten keltaisen, pinkin ja mintun eri sävyt, vievät mennessään ja myös klassinen kokovalkoinen toimii vuorenvarmasti. Nyt vain valitsemaan kermat päältä, ja kauden ihastusta herättävin tyyli on sinun!

Naisten tenniskengät tuovat sporttisen tyylikästä otetta kentille ja niiden ulkopuolelle

Tennikseen soveltuvat parhaiten kengät, jotka tukevat jalkaa sivuttaisliikkeissä mahdollisimman hyvin. On tärkeää, että tenniskengät antavat parhaan mahdollisen tuen jalalle, jotta nopeatahtisessa lajissa säästyy yllättäviltä nyrjähdyksiltä ja venähdyksiltä. Myös iskunvaimennus on tärkeä ominaisuus tenniskengissä, sillä pelikenttä on usein suhteellisen kova jalalle. Valikoimassamme alan huippumerkkien tenniskenkiä nämä kaikki ominaisuudet on otettu huomioon. Jos siis harrastat tennistä vähänkään säännöllisesti, satsaus asianmukaisiin jalkineisiin on välttämätöntä, sillä näin myös jalkasi saavat niiden ansaitseman suojan tässä vauhdikkaassa lajissa.

Laadukkaita tenniskenkiä kerran kokeiltuaan eron kyllä huomaa. Hikoilulta on vaikea välttyä tässäkään lajissa, mutta tennisjalkineiden hengittävät synteettiset verkkomateriaalit poistavat pelin aikana muodostuneen kosteuden, joka takaa hygieenisen ja mukavan tunteen jaloissa koko pelin ajan. On toki myös tyylillisiä syitä valita jalkineikseen tenniskengät: laji on nimittäin tämän hetken megatrendi myös käyttömuodissa. Yhdistä tenniskenkäsi kauniiseen urheilumekkoon tai V-aukkoiseen puuvillaneuleeseen ja lyhyeen vekkihameeseen. Tenniselementit pukeutumisessa nimittäin tekevät vaikutuksen myös tenniskenttien ulkopuolella. Jos raikkaan naisellinen tyyli sporttisilla elementeillä höystettynä puhuttelee sinua, tenniskengillä saat otettua tyyliaskeleita juuri oikeaan suuntaan!

Tutustu myös