4,190 tuotetta

Topit ovat lämpimän sään muodin ydinelementti. Ne sopivat moniin naisten tyyleihin, oli omasi sitten herkän naisellinen, eleettömän minimalistinen tai näyttävän katu-uskottava. Naisten toppivalikoima on niin laaja ja viehättävä, että se suorastaan vie jalat alta. Värivaihtoehtoja on taatusti enemmän kuin osaat toivoakaan. Mallit vaihtelevat sporttitopista juhlatoppiin, materiaalit trikoosta silkkiin. Ja yksityiskohtina nähdään niin kimalletta, pitsiä kuin laskoksiakin!

Topit sopivat huolettoman kesätyylin lähtökohdaksi

Hihattomaan paitaan pukeutuminen kuuluu kesän ja aurinkoisen sään nautintoihin. Ne ovat siis lomavaatteiden aatelia. Huolettomaan kesätyyliin sopivat rennot topit, jotka yhdistetään tietenkin shortseihin tai hameeseen. Suloisen tyttömäiseen ilmeeseen kuuluvat herkät, pastellisävyiset ja selkeälinjaiset topit. Yhdistä soma toppi kauniisti laskeutuvaan, yksiväriseen vekkihameeseen ja siroihin kangastossuihin, ja hurmaava kesätyyli on syntynyt! Katu-uskottavaan kesäiseen ilmeeseen kuuluvat puolestaan korkeavyötäröiset farkkushortsit ja ihoa myötäilevä trikootoppi. Asusteeksi sopii värikäs vyö, ja kengiksi valitaan näyttävät korkeavartiset tennarit tai koristossut. Romanttinen, boheemi ilme puolestaan vaatii röyhelöin tai laskoksin viimeisteltyä toppia. Sen voi yhdistää niin maksihameeseen kuin leveisiin kesähousuihinkin. Viimeistelyyn sopivat näyttävät korut, kesäinen olkihattu ja kiilakorkokengät!

Huolitellun juhla-asun ydin on hurmaava toppi

Mutta ei toppeja tietenkään ainoastaan kesälomalla käytetä! Kauniit, naiselliset topit sopivat myös muodollisiin asukokonaisuuksiin sekä juhla-asujen kohokohdaksi. Tyylikkäässä topissa etusijalla on erinomainen materiaali. Juhlava, hienostunut materiaali ja huolitellut yksityiskohdat päästävät tyylikkään paitamallin oikeuksiinsa. Kauniit topit voi yhdistää kapeisiin, hyvin istuviin kangashousuihin tai kynähameeseen, ja kengiksi sopivat niin ballerinat kuin korolliset sandaalitkin. Sama asu sopii työpaikalle sekä kesäiseen illanviettoon! Toppeja voi myös käyttää loistavasti kerrospukeutumisen osasena. Silloin olkapäille asetellaan lyhyt neuletakki, tai asu viimeistellään pitkällä, minimalistisella neuletakilla. Huoliteltuun ilmeeseen sopivat tietenkin myös topin ja bleiserin yhdistelmät. Topit sopivat myös erinomaisesti A-linjaisten hameiden seuraksi. Yhdistä kauniiseen hameeseen tyköistuva, pitsillä viimeistelty toppi ja viimeistele viehättävä kokonaisuus klassisilla avokkailla! Tumma värimaailma luo asuun kohtalokasta tunnelmaa, kun taas herkät sävyt sopivat aurinkoisiin juhlahetkiin.

Yhdistät helposti

Hyvä toppi on jokaisen naisen pelastus, silloinkin kun ”ei ole mitään päälle pantavaa”. Kun sinulla on vartalonmyötäinen ja laadukas yksinkertainen trikootoppi, voit pukea sen kanssa hameen, housut tai sortsit ja heittää harteille joko pehmoisen villapaidan, poikaystävältä lainatun miestenpaidan tai tyylikkään jakun. Perustoppi toimii aina. Niitä kannattaa olla kaapissa muutamassa perusvärissä ja niistä kannattaa myös pitää huolta. Pesuohjeita noudattamalla trikoon jousto-ominaisuudet säilyvät hyvinä ja nukkaantuminen vähenee. Hyvä toppi on silloin kuin tytön paras kaveri. Kun löydät sellaisen, hanki sitä muutama kappale varastoon. Topit eivät Zalandolla kuitenkaan lopu trikooseen ja perusmalleihin, vaan tarjolla on liki 2000 erilaista toppia!

Toppi kuuluu muodinluojan vakiomallistoon

Zalandon ohuesta tai paksummasta puuvillasta, pellavasta, silkistä, viskoosista tai polyesteristä valmistetuissa topeissa on valinnanvaraa arkeen ja juhlaan. Toppien värimaailma on miltei rajaton yksinkertaisesta valkoisesta kultaan ja hopeaan. Kirjavia ja kuviollisia toppeja on runsaasti. Zalandolla on myös toppeja, joissa on käytetty aitoa nahkaa tai pehmeää kashmir- tai mohairvillaa! Topit on jaoteltu verkkokauppaan merkkien, suosituimmuuden, värien ja hintojen mukaan. Merkit ovat tunnettuja muoti- ja urheilubrändejä kaikista hintaluokista.

Topilla voit muuntaa asusi luonnetta helposti

Zalandon topit tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda persoonallisia asukokonaisuuksia helposti ja edullisesti. Voit valita niukkalinjaisen tai väljän topin. Tai harkita miten paljon haluat paljastaa tai peittää. Toppi voi olla viattoman tyttömäinen, reippaan urheilullinen tai aistillisen viekoitteleva. Eri luonteen omaavalla topilla muunnat helposti asusi arkiasusta juhlaan. Voit ottaa töihin mukaan hellästi rullalle käärityn (kyllä, rullalle kääriminen on kätevin tapa välttää oudot rypyt) juhlatopin, muutaman korun ja juhlasandaalit. Ne sujahtavat päällesi nopeasti ja olet valmis treffeille heti huulipunaa lisättyäsi!