accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Topit 1910 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
1910 tuotetta
1910 tuotetta
Nike Sportswear -toppi

Hyvä toppi on jokaisen naisen pelastus, silloinkin kun ”ei ole mitään päälle pantavaa”. Kun sinulla on vartalonmyötäinen ja laadukas yksinkertainen trikootoppi, voit pukea sen kanssa hameen, housut tai sortsit ja heittää harteille joko pehmoisen villapaidan, poikaystävältä lainatun miestenpaidan tai tyylikkään jakun. Perustoppi toimii aina. Niitä kannattaa olla kaapissa muutamassa perusvärissä ja niistä kannattaa myös pitää huolta. Pesuohjeita noudattamalla trikoon jousto-ominaisuudet säilyvät hyvinä ja nukkaantuminen vähenee. Hyvä toppi on silloin kuin tytön paras kaveri. Kun löydät sellaisen, hanki sitä muutama kappale varastoon. Topit eivät Zalandolla kuitenkaan lopu trikooseen ja perusmalleihin, vaan tarjolla on liki 2000 erilaista toppia!


Toppi kuuluu muodinluojan vakiomallistoon


Zalandon ohuesta tai paksummasta puuvillasta, pellavasta, silkistä, viskoosista tai polyesteristä valmistetuissa topeissa on valinnanvaraa arkeen ja juhlaan. Toppien värimaailma on miltei rajaton yksinkertaisesta valkoisesta kultaan ja hopeaan. Kirjavia ja kuviollisia toppeja on runsaasti. Zalandolla on myös toppeja, joissa on käytetty aitoa nahkaa tai pehmeää kashmir- tai mohairvillaa! Topit on jaoteltu verkkokauppaan merkkien, suosituimmuuden, värien ja hintojen mukaan. Merkit ovat tunnettuja muoti- ja urheilubrändejä kaikista hintaluokista.


Topilla voit muuntaa asusi luonnetta helposti


Zalandon topit tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda persoonallisia asukokonaisuuksia helposti ja edullisesti. Voit valita niukkalinjaisen tai väljän topin. Tai harkita miten paljon haluat paljastaa tai peittää. Toppi voi olla viattoman tyttömäinen, reippaan urheilullinen tai aistillisen viekoitteleva. Eri luonteen omaavalla topilla muunnat helposti asusi arkiasusta juhlaan. Voit ottaa töihin mukaan hellästi rullalle käärityn (kyllä, rullalle kääriminen on kätevin tapa välttää oudot rypyt) juhlatopin, muutaman korun ja juhlasandaalit. Ne sujahtavat päällesi nopeasti ja olet valmis treffeille heti huulipunaa lisättyäsi!