Suodatin

Trikoomekot

1,798 tuotetta

Toisinaan on ihana laittautua tuntikausia peilin edessä, vertailla vaatekappaleita keskenään ja hioa tyyliään timantin briljantiksi. Enimmäkseen siihen ei ole aikaa vaan tyyli on luotava käden käänteessä ja juoksujalkaa. Salamannopeat lähdöt pelastavat trikoomekot, joihin sujahdat matkalla sängystä ovelle kenkien ääreen. Pikatyylin luominen hioutuu täydelliseksi sitä nopeammin mitä useammin torkut myöhään aamuisin.

Trikoomekko on usein huoleton ja rento asu, mutta osaa käyttäytyä juhlatilaisuuksissakin. Elegantin ilmeen luot valloittavalla, syvänsävyisellä trikoomekolla, hentoisella metallinhohtoisella vyöllä, samansävyisillä minimalistisilla koruilla ja siroilla korkokengillä. Vaihda metallisävyt valkoiseen ja muutat iltatyylin tyylipuhtaaksi päivätyyliksi.

Hyvän fiiliksen trikoomekot

Täyteen pituuteensa kasvanut t-paita on trikoomekon mukavin olomuoto. Se on jokaisen sunnuntai-aamun luottovaate. Tilavan mekon alla voit ottaa vielä pienet päiväunet ennen kevyttä ulkoilua tai iltapäivän viettoa kavereiden kanssa. Taitavavasti koruilla ja korkkareilla asustava voi viedä sporttiset trikoomekot toimistoonkin, mutta moni suosii työasuksi ennemmin tyköistuvaa trikoomekkoa terävän jakun tai kevyesti vartaloa myötäilevän neuletakin kera. Kesäisen rantapäivän suosikkimekoksi muodostunut isohelmainen maksimekko on kapeammalla, halkiollisella helmalla niin töihin, kouluun kuin piknikillekin sopiva vaate.

Trikoomekon tyyli riippuu pitkälti asun kengistä ja muista asusteista. Sama mekko korkkareiden ja korupaljouden kanssa on kuin eri vaate tennareiden, lippiksen ja pikkurepun kanssa. Ainoa asia, mikä pysyy samana on mekon mukavuus. Joustava ja hengittävä trikoo myötäilee liikkeitäsi, istuu yllesi ja palautuu muotoonsa jokaisen pesun jälkeen. Sulavalinjainen trikoomekko tuntuu uutenakin pian omalta.

Trikoomekot ovat modernin naisen vaatekaapin oleellisimpia vaatteita. Jos omistat jo kasapäin valkoisia t-paitoja ja räväköitä printtipaitoja, mikset vaihtaisi housuja välillä helmaan ja pukisi suosikkityyliäsi mekon kanssa. Vaihtelu ilahduttaa ja huomaat, kuinka vaivatonta ja hauskaa mekkoon pukeutuminen voikaan olla.

Yhdistät helposti