Naisten untuvatakit

Suositut filtterit
607 tuotetta

Mikä tuntuu päällä unelmanpehmeältä, suojaa kylmältä viimalta ja pitää lämpimänä kovillakin pakkasilla? Naisten untuvatakit edustavat välttämättömyyssijoitusta jokaiselle pohjoisissa oloissa asuvalle! Seuraa myös lisää hyviä uutisia meille, jotka saamme joka vuosi sulloutua paksuihin talvitakkeihin: muhkeat untuvatakit ovat nimittäin tällä hetkellä huipputrendikkäitä! Lähes kaikki seuratuimmat luksusmuotitalot marssittivat catwalkille toinen toistaan uhkeampia untuvatakkeja. Nyt jos koskaan on siis aika sijoittaa tähän superkäytännölliseen ja ajankohtaiseen muotihankintaan!

Kuinka monena talvena olet hytissyt vanhassa ja liian kylmässä takissa, katsoen kateellisena niitä, jotka ovat satsanneet lämpimään untuvatakkiin? Tänä vuonna asia voi vihdoin olla toisin. Valikoimamme naisten untuvatakkeja kattaa niin lyhyitä, tyköistuvia malleja kuin pitkiä ja väljiäkin yksilöitä! Untuvatakkeja löytyy monissa eri väreissä aina klassisen elegantista mustasta energisen sykkivään punaiseen ja upeisiin metallisävyihin! Sinä päätät, istuuko tyyliisi parhaiten klassinen värimaailma vai haluatko rohkeasti säväyttää kirkaammilla väreillä.

Untuvatakit ovat jokaisen trendsetterin must-sijoitus!

Untuvatakki on vuosia kestävä sijoitus, josta kiität itseäsi vielä lukemattomia kertoja. Untuvatakkien sporttivaikutteet ovat nyt supertrendikkäitä – käytännöllisyys on siis kerrankin myös huippumuodikasta! Eikö olisikin ihanaa voida vain nauttia raikkaasta talvisäästä ja liikkua mukavasti ulkona pakkasesta huolimatta? Untuvatakin alle voit mainiosti sujauttaa vaikka useammankin lämmittävän neuleen. Tai tee kuten Rihanna ja kokoa sporttinen asukokonaisuus muhkean toppatakin ympärille: huppari alle ja tyylikkäät maiharit jalkaan. Myös pipo ja villahuivi kuuluvat talven vakiovarusteisiin.

Untuvatakit on suunniteltu kestämään niin sateet ja tuulet kuin paukkuvat pakkasetkin. Takki on se osa asusta, joka päällä sinut nähdään suurimman osan ajasta, tyylikkääseen ja käytännölliseen versioon kannattaa siis panostaa. Bring it on Suomen talvi, me olemme valmiina!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista