Naisten urheilualusvaatteet

974 tuotetta

Minkälaisen alusasun päälle rakentaisit sporttisen asukokonaisuuden? Naisten urheilualusvaatteet toimivat tyylikkäimpien urheiluasujen perustana! Tunnettujen urheilubrändien luomaa huippumuotia voit napata myös hyvännäköisten toimistovaatteiden alle. Sää ei ole este ulkoilulle, jos vain valitset oikeanlaiset urheilualusvaatteet. Tarvitsetko omaan urheilulajiisi lyhyet vai pitkät hihat ja lahkeet? Näissä alusasuissa on vartaloa myötäilevää istuvuutta ja miellyttävää joustoa vauhdikkaaseen talviurheiluun. Ne pitävät huipputrendikkäät urheilutyylit raikkaina myös kuumilla kesäkeleillä.

Upeat urheilualusvaatteet taipuvat vauhdikkaisiin lajeihin

Onko suosikkilajisi esteettinen nykytanssi? Myös kauneutta ilmentävä liikkuminen sujuu parhaiten urheilemiseen suunnitelluissa alusvaatteissa! Kun toistat koreografin suunnittelemia liikkeitä, haluat olla vapaa taipumaan, kumartumaan, ojentamaan... Alusvaatteiden kaunis ulkoasu antaa varman ja naisellisen olon urheilusuorituksissa. Urheiluliivit käyvät hihattomien urheilupaitojen kanssa vaikka monipuolisesti kehittävään CrossFitiin. Ei kai haittaa vaikka kivannäköiset liivit pilkistäisivätkin hiukan urheilupuseron alta? Tämä trendikäs ilmiö on näkynyt niin saleilla kuin tähtien tyyleissä. Lähtisitkö lyhytlahkeisissa urheiluhousuissa tehokkaalle spinning-tunnille vai rehkitkö mieluiten vajaamittaisissa trikoissa? Voit koota yhteensopivia alusasuja upean mallisista urheiluliiveistä ja hyvännäköisistä alushousuista. Ne asettuvat saumattomasti tiukkojen urheiluhousujen alle. Harrastatko hiihtoa tai retkiluistelua tuulisen järven jäällä? Kerrosta naisellinen tyyli alusvaatteista alkaen tuulenpitävien ulkoiluvaatteiden alle.

Urheilualusvaatteet heijastavat urheilumuodin uusia ideoita

Huippubrändit ovat panostaneet paljon alusasujen ulkoasuun ja teknisiin innovaatioihin. Löydät urheilualusvaatteista toppimaisia tai kaarituettuja urheilurintaliivejä. Niiden eri tavoin kiinnitetyt olkaimet korostavat alusvaatteiden upeaa ulkoasua ja pysyvät paikoillaan kovassa menossa. Alushousuiksi voit sujauttaa makusi mukaan esimerkiksi tyylikkäät bokserit tai lyhyet alushousut. Tarvitsetko pitkähihaisia aluspaitoja ja -housuja näyttävien ulkoiluvaatteiden seuraan lumisille kumpareille? Näissä urheilualusvaatteissa on selkeälinjaisia ja naisellisuutta korostavia vaihtoehtoja. Läpikuultavuus, verkkomaiset tehokeinot ja tehostenauhat seurailevat alusvaatteiden urheiluhenkistä muotoilua. Viehättääkö sinua huipputrendikäs eläinkuosi, moderni kukkakuosi vai rohkeat geometriset kuviot? Joukossa on myös trendikästä meleerausta ja hillittyä ilmettä. Voit käyttää alusvaatteiden ylä- ja alaosia myös muodikkaiden toimistopaitojen ja tiukkalinjaisten hameiden kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista