Uiminen on ihanaa, ja kunnon bikiniyläosa tekee siitä vielä astetta ihanampaa. Laadukas yläosa istuu napakasti yllä uintityylistä ja aallokosta riippumatta ja tuo lisäksi ilmettä ja iloa niin hiekkarannalla löhöilyyn kuin liikunnallisiin ranta-aktiviteetteihinkin. Sporttisten uima-asujen valikoimastamme jokainen nainen löytää omaan vartaloonsa ja makuunsa sopivan bikiniyläosan. Piristä rantatyyliäsi kauniin muotoilun ja harkittujen linjojen avulla, revittele räväkin kuosein ja näyttävin koristein tai herkuttele suloisilla karamelliväreillä tai raikkailla trooppisilla sävyillä.

Bikiniyläosat aktiiviseen uintiin ja rentoon rantaelämään

Uima-asun tärkein tehtävä on tietenkin istua miellyttävästi yllä kaikenlaisessa vesiurheilussa, kauhoitpa sitten täydellä teholla kroolia, nautit rintauinnin intensiivisestä voimakkuudesta tai rauhallisen vesijuoksun tyyneydestä. Sporttiset bikiniyläosat on suunniteltu vastaamaan vauhdikkaankin vesiurheilun vaatimuksia, mutta ne sopivat upeasti myös auringonottoon ja lokoisiin lomapäiviin valkoisilla rantahietikoilla. Valitse makusi mukaan urheilullinen bikinitoppi tai vatsan peittävä pitkä yläosa tai luota klassisten bikinimallien vetovoimaan – yläosien kestosuosikkeihin kuuluvat esimerkiksi niskan takaa solmittavat halterneck-bikinit, olkaimeton tuubimalli, rintoja tukevat kaarituetut bikiniyläosat sekä niukat lappubikinit. Bikiniyläosien parhaan mahdollisen käyttömukavuuden varmistavat joustava kangas, vartaloa myötäilevä istuvuus sekä monipuoliset säätömahdollisuudet. Näyttävä tyylikkyys syntyy puolestaan vahvailmeisen sporttidesignin ja modernin uima-asumuodin raikkaista yhdistelmistä.

Bikiniyläosat viimeistelevät sporttisen rantatyylin

Bikinityylin kokonaisilmeen täydentävät tietenkin bikinialaosat. Voit valita keskenään mätsäävät ylä- ja alaosat tai kokeilla rohkeasti erilaisten yhdistelmien mahdollisuuksia. Täysillä uimiseen keskittyvä vesiurheilija valitsee yläosaksi esimerkiksi tukevasti istuvan, merensinisen bikinitopin ja alaosaksi sulavalinjaiset, lahkeettomat uimahousut. Kalifornian rantojen värikästä aurinkotunnelmaa henkivä uima-asu muodostuu siroista kolmiobikineistä ja naruilla kiinnitettävistä bikinihousuista, joissa esimerkiksi neonvärit ja runsaat kukkakuviot pääsevät iloittelemaan ruskettunutta ihoa vasten. Modernin yksinkertainen ja elegantin naisellinen rantatyyli syntyy puolestaan mustista hipster-mallisista bikinihousuista yhdistettynä mustavalkoisilla ornamenteilla koristeltuun halterneck-yläosaan, jonka ilmeen täydentää niskan taakse sidottu rusetti. Valitsitpa millaisen kokonaisuuden tahansa, laadukkaat bikiniyläosat pitävät huolen siitä, että voit keskittyä nauttimaan täydellä tyylillä ja mukavuudella niin uimisen hurmasta, auringon lämmittävistä säteistä kuin rantalentopallon vauhdistakin.

Yhdistät helposti