Luo asennetta ja tyyliä naisten ihanilla huppareilla! Tyylikäs huppari on mitä varmin vaihtoehto niin arjessa kuin harrastuksissakin, se on jokaisen tyylitaiturin varma valinta, sillä huppari on naisellisen sporttimuodin kuuma must-vaate!

Huppari on arjen pelastaja, jonka voi yhdistää niin siistimpään kuin arkisempaankin lookiin. Pehmeät materiaalit hyväilevät käyttäjäänsä ja tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten. Helppohoitoinen ja monikäyttöinen huppari onkin lunastanut paikkansa aktiivisten naisten sydämissä jo useiden vuosikymmenten ajan, eikä suosiolle näy loppua. Aloita käytännöllisen ja mukavan vaatekaapin sisällön suunnittelu jo tänään ja tutustu naisten hupparien laajaan valikoimaan. Inspiroidu malleista ja luo oma tyylisi! Suosi väljää tai tyköistuvampaa mallia, ota hupulla tai ilman, valitse ohuempi tai paksumpi materiaali vuodenajan mukaan sekä mieleisesi värit ja kuviot. Sinä päätät!

Naisten hupparit ovat jokaisen luottotuote!

Jokaisen vaatekaapista löytyy varmasti ainakin yksi huppari, sillä se sopii kaikille! Naisten huppareilla luot helposti omannäköisen ja eri tilanteisiin sopivan tyylin, korostaen samalla upeaa persoonallisuuttasi. Luo helposti kaupunki-look yhdistämällä naisten hupparit chinoihin ja tennareihin. Suosi myös värejä, kuvioita ja yksityiskohtia! Huppari sopii farkkujen, legginsien ja shortsien kanssa, unohtamatta minihameita ja farkkuhaalareita. Viimeistele tyyli rennoilla kangasloafereilla tai siisteillä nahkakengillä. Lisää viileällä ilmalla hupparin päälle tikkitakki tai luo rockimpi tyyli farkkuliivillä. Huppari on pettämätön valinta myös harrastuksissa. Valitse hupparin materiaali tilanteiden mukaan, kesällä kevyttä ja talvella paksumpaa. Yhdistä lämmin huppari värikkäiden lenkkareiden kanssa ja tarkenet lenkkeillä viilenevinä syysaamuinakin.

Yhdistele ja sekoita