Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

Kukapa ei olisi joskus omistanut korkeavartisia tennareita, sillä nämä retro –henkiset jalkineet suorastaan huutavat vuosikymmenien historiaa. Tennarit, joissa on kunnon varsi, ovat nykyään erityisen suosittuja tämän hetken tähtien joukossa, sillä lähes jokaisella hip-hopparilla, sekä myös muilla musiikin alan tähdillä on jaloissaan värikkäät tennarit ja useimmiten nauhat rennosti auki. Korkeavartisten tennareiden suosio ei ole mitenkään ihmeellistä, sillä ne ovat erittäin mukavat ja sopivat lähes minkä tahansa vaatteen kanssa käytettäväksi. Ne tukevat hienosti nilkkaa ja ovat todella mukavan tuntuiset jalassa. Zalando on varannut valikoimaansa upeita malleja sekä hieman perinteikkäämpiä että hitusen pirteämpiä versioita, joten tutustu meidän upeaan naisten valikoimaan ja valitse omasi.

Naisten korkeavartiset tennarit – ikinuoret jalkineet!

Tutustu laajaan korkeavartisten naisten tennareiden valikoimaamme ja huomaat, että entisajan tennarit ovat kokeneet pienen uudistuksen. Valikoimassamme on perinteisiä retro -tyylisiä tennareita ja sitten hieman räväkämpiä versioita, joten jokaiselle löytyy varmasti omaan tyyliin sopivat jalkineet. Jos haluat korostaa persoonallisuuttasi, valitset tennarit, jotka ovat esimerkiksi huomiota herättävän väriset, kuten esimerkiksi pinkit tai hehkeän keltaiset. Tai jos pidät kengistä, joita voi käyttää pitkälle syksyyn tai jopa talvella, niin meiltä saa myös lämminvuorisia malleja. Valittavanasi on tunnettujen valmistajien luomuksia, joista voidaan mainita esimerkiksi Converse, DC Shoes, Karhu, Kappa ja Roxy, sekä monta muuta mahtavaa tuotemerkkiä. Pintamateriaalina on käytetty laadukasta nahkaa, nahkajäljitelmää ja tekstiiliä, joten nämä jalkineet tulevat myös kestämään. Samalla kun valitset itsellesi sopivat naisten korkeavartiset tennarit kannattaa selata läpi Zalandon muuta valikoimaa ja hankkia ehkäpä uudet farkut tai tyylikäs tunika.