Naisten ulkoiluliivit ovat ihanteellisia aktiivisen naisen vapaa-ajan tyylissä, jossa vaatteiden tulee olla tehokkaita, käytännöllisiä ja tyylikkäitä. Suomen oikukkaan sään selättäminen on joskus haastavaa, sillä sää saattaa vaihtua päivän aikana moneen kertaan ja vuodenaikojen vaihtelut ovat vikkeliä. Ulkoiluliivit sopivat myös sporttisen ulkomuotonsa ansiosta täydellisesti skandinaavisen pelkistettyyn tyyliin. Löydät valikoimasta niin perusulkoiluun, juoksuun kuin tyylikkääseen kaupunkityyliin sopivat ulkoiluliivit.

Naisten ulkoiluliivit noudattelevat ajankohtaisia trendejä

Oletko urheilullisen elämäntyylin nimeen vannova uraohjus tai kiireinen perheen äiti, jolla ei ole aikaa stressata tyylistään tai siitä, että pysyvätkö vaatteet mukana matkassa. Ulkoiluliivit ovat todella näppäriä niin ulkoilutyylissä fleecetakin tai hupparin yllä kuin juoksupaidan kanssa paritettuna, kun lenkkeilet. Kauniit tikatut untuvaliivit lämmittävät välikauden taittuessa pakkaslukemiin, kun heität sen fleecetakin ylle. Kirkkaat värit, kuten pinkki, turkoosi ja punainen, tuovat muuten harmaaseen syksyyn hauskaa energiaa, jonka voi mätsätä vaikka hauskaan myssyyn, kuviolliseen huiviin tai kirkkaisiin lenkkareihin. Urheilutrikoot, t-paita ja ohuempi liivi on toimiva juoksuasu, esimerkiksi kesäiltoina. Tikkaukset tuovat liiveihin näyttävyyttä. Valkoiset ulkoiluliivit ovat huipputrendikkäitä ja luovat raikkaan ilmeen sinisen denimin tai mustien ulkohousujen kanssa, kun vedät jalkaan vielä valkoiset toppasaappaat.

Naisten ulkoiluliivit ovat täynnä teknisiä oivalluksia

Ennen kaikkea ulkoiluliivit selättävät kaikki haastavimmatkin sääolosuhteet. Ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka hengittävät, hylkivät vettä, suojaavat tuulelta ja lämmittävät tarvittaessa tehokkaasti. Heijastavat elementit varmistavat, että myös syksyn ja talven pimeydessä ulkoilu ja liikkuminen on turvallista. Pystykaulus ja huppu tarjoavat lisäsuojaa, kun tuuli oikein tuivertaa. Vedenpitävät vetoketjut ja taskut pitävät huolen siitä, että vesi ei luikertele inhottavasti sisäkerroksiin. Tehokkaasti lämmittävät liivit, mutta yhtä aikaa viileämmät kuin takit, sopivat esimerkiksi hiihtoon erittäin hyvin hengittävyytensä ja keveytensä vuoksi. Untuva- ja toppaliivit sopivat myös oivallisesti kerrospukeutumiseen tuomaan lisälämpöä esimerkiksi villakangastakin tai parkan alle. Silloinkin, kun lähdet pikaiselle shoppailukierrokselle.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua