Urheilushortsit kuuluvat naisten treenivaatteiden kulmakiviin. Lyhytlahkeiset shortsit tuovat ilmavaa vapauden tunnetta kaikkeen liikuntaan ja soveltuvat erityisen hyvin lämpimiin olosuhteisiin. Kevyen olon lisäksi jalkasi saavat nauttia myös auringosta, kun puet urheilushortsit kesäiselle juoksulenkille, pyöräretkelle tai vaikka kalliokiipeilyyn. Ne tuovat myös annoksen sporttista tyylikkyyttä ja viileää mukavuutta sisätiloissa tapahtuvaan hikiliikuntaan, kuten kuntosalille, aerobic-tunnille tai lämpöjoogaan.

Naisten urheilushortsit - viileää vapautta liikkumiseen

Urheilushortsit ovat täydellinen pari säärille, jotka nauttivat liikunnan ilosta. Laadukkaissa urheilushortseissa voit keskittyä täysillä urheilusuoritukseen tarvitsematta välittää puristavista tai kosteiksi hiostuneista lahkeista. Lyhytlahkeiset shortsit myös korostavat ihanasti treenattujen jalkojen lihaksia. Urheilushortseja on saatavilla rennon väljälahkeisina malleina, tiukasti istuvina trikooshortseina sekä yhdistelmämalleina, joissa väljän päällikankaan alta löytyy ihonmyötäinen, kosteutta siirtävä kerros. Shortsien pituudet vaihtelevat aivan lyhytlahkeisista minishortseista rentoihin, polviin asti ulottuviin malleihin. Nopeasti kuivuva tekninen materiaali viimeistelee onnistuneen urheilukokemuksen ja pitää olon miellyttävänä tiukassakin salitreenissä, tennispelissä tai sprintissä. Luonnollista pehmeyttä rennompaan treeniin tarjoavat klassiset puuvillashortsit, ja kesäiselle vaellukselle sopivat puolestaan pidempilahkeiset, useammalla taskulla varustetut urheilushortsit. Pyöräilijän luottovalinta ovat tietenkin lyhytlahkeiset pyöräilyshortsit, joiden lahkeet eivät hulmua tuulessa vaan istuvat napakasti reisiä vasten.

Urheilushortsit voivat olla treeniasun näyttävä väriläikkä

Urheilushortsit voivat tuoda treeniin paitsi käytännöllistä mukavuutta myös hurmaavaa ilmeikkyyttä. Tämän päivän urheilumuodin mukaisesti urheilushortsien väreissä ja kuoseissa riittää valinnanvaraa klassisista ja neutraaleista sävyistä aina kiiltäviin metallisävyihin, monenkirjaviin printtikuoseihin ja kirkkaisiin neonväreihin. Musta urheilutoppi ja lenkkarit saavat aivan uudenlaisen ilmeen, kun puet niiden kanssa esimerkiksi kullanhohtoiset minishortsit. Kirkkaan väriset shortsit piristävät treeniä kuin treeniä ja ovat erityisen oivallinen vaate esimerkiksi tanssitunnille, jossa estetiikka on muutenkin tärkeässä osassa. Mustat shortsit ovat puolestaan luotettava perusvaruste, joita on helppo yhdistellä kaikenväristen yläosien ja kenkien kanssa. Rennot ja värikkäät urheilushortsit voivat olla myös osa letkeää urbaania asukokonaisuutta, kun puet niiden alle legginsit, valitset kengiksi trendikkäät skeittihenkiset tennarit ja yläosaksi hupparin ja printtikuvioidun t-paidan.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua