Supernaiselliset urheilumekot ja -hameet tuovat ripauksen ladylike-tunnelmaa treenisalille tai juoksulenkille. Urheilumekot ja -hameet ovat perinteikkäästi olleet trendikäs osa erityisesti naisten tennis- ja golfmuotia. Ryhdikkäät vekkihameet ja sporttiset pikeemekot toimivat yhtä hyvin muissakin urheilulajeissa. Niiden värimaailma kulkee tyylikkäissä mustavalkomaisemissa, joita energisöivät kirkkaat värit ja pehmentävät pastelliset sävyt.

Naisten urheilumekot ja -hameet tuovat reipasta twistiä treeniin

Alun perin naiset treenasivatkin hameissa, eikä hulmuavien helmojen hurmaavuutta voi vastustaa modernissakaan urheilutyylissä! Luovathan ne kauniin naisellisen siluetin. Liity tennismaailman taidokkaiden kaunottarien joukkoon ja luo Wimbledon chic -tyyli, joka paljastaa persoonallisuutesi myös treenatessa. Lainaa Williamsin sisarusten räväkkää tyyliä käyttämällä räiskyviä värejä, erikoisia leikkauksia ja erottuvia yksityiskohtia. Tai yhdistä pastellinvärinen vekkihameesi miesten tyylistä lainattuun skarppiin pikeepaitaan ja korulippaasi kauneimpiin koruihin Sharapova-tyyliin. Ehkä voisit myös paljastaa kauniisti päivettyneet sääresi ja korostaa naisellista vyötäröäsi minimekolla ja topilla Kournikovan malliin. Tennistähdet ovat todella olleet vaikuttamassa siihen, että naisten treenipukeutuminen on näyttävää ja naisellista! Raikas, klassinen golf-tyyli syntyy reippaasta pikeemekosta tai minihameesta, pikeepaidasta ja lippiksestä. Eivätkä hulmuavat helmat ole huono idea vauhdikkaalla zumba-tunnillakaan! Valikoimasta löydät myös ylellisen elegantit untuvahameet, jotka täydentävät talvista tyyliäsi.

Urheilumekkojen ja -hameiden matka maksimitasta minimittaan

Naisten urheilumekot ja -hameet ovat ajankohtaisessa sporttimuodissa hyvinkin niukkoja, ja kapeiden siluettiensa ja lyhyiden helmojensa ansiosta niissä liikkuminen on miellyttävää. Joustavat ja hengittävät kankaat tuovat niihin keveyttä. Aina urheilumekot ja -hameet eivät ole olleet niin käytännöllisiä kuin tänä päivänä: Aluksi naiset pelasivat tennistä korsetissa, maksimittaisessa hameessa ja joskus jopa turkiksissa! Svengaavalla 20-luvulla naisten urheiluhameet lyhenivät lähes polvimittaisiksi. 30-luvulla hameisiin ilmestyi pliseerauksia, mesh-kangasta ja helmanpituus lyheni edelleen. 60-luvulla helmanmitta alkoi lähennellä jo nykyaikaista mittaa. 70-luvulla jopa tennishameissa näkyi villejä kuvioita ajan hengen mukaan ja viimeistään 80-luvulla, kun tennispallon väriksi vakiintui keltainen, myös tennishameet saivat pintoihinsa väriä, kuten pastellivärejä ja 90-luvulla neon-värejä. Ajankohtaiset naisten urheilumekot ja -hameet ovat edelleen täynnä rohkeaa, innovoivaa designia.

Yhdistele ja sekoita