Urheilunilkkasukat ovat naisten sporttisen tyylin näkymätön mutta olennainen osa. Ne nimittäin lisäävät mukavuutta teknisten ominaisuuksiensa ansiosta, ja niiden näkymättömyys on osa hurmaavaa naisten urheiluasua. Urheilunilkkasukat on muotoiltu niin, että ne sulautuvat täydelliseksi kokonaisuudeksi tennareittesi kanssa! Naisten sporttisukkien värivalikoima on pirteä ja runsas, ja voit myös valita sukkasi niin, että ne sointuvat lempikenkiisi tai treenivaatteisiisi.

Naisten urheilunilkkasukat tukevat ja hengittävät

Makeimmat naisten urheilunilkkasukat ovat ilmeeltään ilahduttavan siroja, mutta niillä on myös rooli urheilusuorituksessa. Mikä lajisi sitten onkaan, sukat seuraavat jalan muotoja ja tukevat jalkaa juuri oikealla tavalla sekä pysyvät taatusti paikallaan. Ergonomiseen muotoiluun yhdistetään myös huippulaadukkaat materiaalit, jotka omalta osaltaan edesauttavat treenimukavuutta. Innovatiiviset sukat tukevuudestaan huolimatta hengittävät ja pitävät ihon kuivana kovassakin treenissä. Rakkoja ja hankauksia torjuu myös saumattomuus. Sukat siis täydentävät juoksu- tai salikenkiesi ergonomisia ominaisuuksia, ja yhdessä ne muodostavat kokonaisuuden, joka takaa sujuvan treenin! Loistavat naisten urheilunilkkasukat tunnistat siitä, että voit täysin unohtaa niiden olemassaolon ja keskittyä urheiluun, oli se sitten lenkkeilyä, zumbaa, tanssia tai tennistä!

Valitse urheilusukat kenkiesi muotoilua silmällä pitäen

Naisten urheilusukkavalikoimassa on runsaasti valinnavaraa paitsi värien myös muotoilun suhteen. Perinteisesti muotoilluissa nilkkasukissa on lyhyt varsi, ja ne sopivat erinomaisesti korkeavartisten tennareiden sekä vaelluskenkien kanssa käytettäviksi. Varrettomat urheilunilkkasukat puolestaan sopivat kaikkien matalavartisten naisten tennareiden ja lenkkitossujen seuraksi. Varrettomuus takaa sen, että sukat eivät kenkien alta juuri näy, käytit treenatessasi sitten shortseja tai trikoita. Tuloksena on mukava sekä tyylikäs ja huoliteltu sporttinen ilme! Sukat, joissa ei ole vartta lainkaan ja joiden päälliosa ulottuu vain varpaiden yli, sopivat puolestaan niiden naisten treenikenkien seuraan, joissa ei päälliosaa juuri ole. Valitse ne siis kesäisille lenkkipoluille tai tyylikkääseen salitreeniin. Mustat ja valkoiset urheilunilkkasukat ovat tietenkin aina onnistunut valinta, mutta pirtsakat mintunvihreät tai suloiset pinkit naisten sukat ovat myös inspiroiva ja hauska vaihtoehto!

Tutustu myös