Varusteet

Pallot & Mailat

Hinta
14
14
160
160
Koko
1 2 3 4 5 7

47 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
REFLECTOR - Käsipallo - safety yellow/blue night NBA TEAM NEW YORK KNICKS - Koripallo - bunt NBA PLAYER KYRIE IRVING - Koripallo - marine/bordeaux SMU ELITE - Käsipallo - white/green SMU ELITE - Käsipallo - white/red Käsipallo - ombre blue/yellow/green NBA PLAYER - Koripallo - gelb/blau LEO BASIC - Käsipallo - rose/carrot/purple VERSA TACK - Koripallo - white/white/black/metallic gold NBA PLATINUM LEGACY - Koripallo - orange NBA PLAYER KEVIN DURANT - Koripallo - gelb/blau LEO BASIC - Käsipallo - black/lime yellow/red NBA TEAM GOLDEN STATE WARRIORS - Koripallo - blau/gelb NBA GOLD - Koripallo - orange ELITE COMPETITION - Koripallo - amber/black/platinum NBA TEAM CLEVELAND CAVALIERS - Koripallo - bordeaux/gelb NBA SILVER - Koripallo - orange NBA TEAM OKLAHOMA CITY - Koripallo - blau VERSA TACK 7 - Koripallo - amber/black SMU ELITE - Käsipallo - white/blue SPECTRUM SYNERGY PRIMO - Käsipallo - red/black/lime yellow ALL COURT - Koripallo - orange SPECTRUM SYNERGY PRO - Käsipallo - red/white/lime yellow

Jokainen varmasti muistaa kouluaikojen urheilutunnit ja iänikuiset pesäpallomatsit, jotka alkoivat heti kun lumi vähänkään alkoi sulaa. Suomessa pesäpallo on lähellä sydäntä Tahko Pihkalan panostuksen vuoksi, mutta varmastikin joskus jokainen ajatteli, että kun joskus pelattaisiin jotain muuta kuin pesistä. No, koulun jälkeen oli hauskaa urheilla, sillä silloin pelattiin suosikkipeliä, sulkapalloa, jossa useimmiten maila sai aika lailla kyytiä. Näitä muistoja on monella, ja joistakin on tullut valtavan hyviä pallopelien, kuten pesäpallon, lentopallon, jalkapallon ja kroketin pelaajia. Lomaillessa usein tulee hankittua pesäpallomaila ja räpylöitä, tai sulkapallopeli tai ihan mikä vaan pallopeli. Näin voi verestää muistoja keräämällä joukon innokkaita pelaajia tai sitten pelaamalla perheen kesken ja pitämällä hauskaa. Zalandolla on ilo tarjota valikoimastaan näitä hauskoja pelitarvikkeita kaikille aktiivisille naisille, jotka haluavat harrastaa.

Pallot ja mailat liikkuville naisille Zalandolta!

Nyt voit tutustua Zalandolla upeisiin palloihin ja mailoihin, sillä meiltä saa vaatteiden lisäksi myös urheilutarvikkeita, joten tutustu ja ihastu ja pistä vauhtia kroppaan. Ehkä olet aikoinaan ollut hulppea pallopelien pelaaja ja haluaisit kokeilla pelaamista uudelleen vaikkapa ystävän kanssa. Monet urheiluhallit tarjoavat tiloja pelaamiseen ja usein puistoissa on kenttiä varattuna erilaisille aktiviteeteille, joten voit aloittaa sellaisesta ja kokeilla miltä vanha laji maistuu. Lapset pitävät pallopeleistä paljon ja heidän kanssaan onkin hauskaa pelata vaikkapa perinteistä jalkapalloa, joita valikoimassamme on useita. Jos et halua mennä urheiluhalliin pelaamaan esimerkiksi lentopalloa, voit aina ottaa käyttöön vanhan sulkapalloverkkosi, kerätä joukon ja pelata lentopallo-ottelun. Tutustu siis Zalandon pallojen ja mailojen valikoimaan ja valitse oman suosikkipelisi varusteet.