Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Varusteet

Pallot & Mailat

43 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
VERSA TACK 7 - Koripallo - amber/black VERSA TACK - Koripallo - white/white/black/metallic gold DOMINATE - Koripallo - armory blue/volt/thunder blue MERCURIAL FADE - Jalkapallo - black/bright crimson/white REFLECTOR - Käsipallo - safety yellow/blue night LEO BASIC - Käsipallo - black/lime yellow/red SPECTRUM SYNERGY PRO - Käsipallo - red/white/lime yellow SPECTRUM SYNERGY PRIMO - Käsipallo - red/black/lime yellow VERSA TACK - Koripallo - black/metallic gold LEO BASIC - Käsipallo - yellow STABIL REPLIQUE - Käsipallo - energy aqua/black/energy blue LEBRON PLAYGROUND - Koripallo - tean red/university gold/college navy/white PLAYGROUND - Koripallo - photo blue/black/binary blue/amarillo HYPER ELITE - Koripallo - amber/black/metallic silver NBA TEAM OKLAHOMA CITY - Koripallo - blau SMU ELITE - Käsipallo - white/green ELITE COMPETITION - Koripallo - amber/black/platinum DOMINATE - Koripallo - rush blue NEW PRO - Koripallo - orange

Jokainen varmasti muistaa kouluaikojen urheilutunnit ja iänikuiset pesäpallomatsit, jotka alkoivat heti kun lumi vähänkään alkoi sulaa. Suomessa pesäpallo on lähellä sydäntä Tahko Pihkalan panostuksen vuoksi, mutta varmastikin joskus jokainen ajatteli, että kun joskus pelattaisiin jotain muuta kuin pesistä. No, koulun jälkeen oli hauskaa urheilla, sillä silloin pelattiin suosikkipeliä, sulkapalloa, jossa useimmiten maila sai aika lailla kyytiä. Näitä muistoja on monella, ja joistakin on tullut valtavan hyviä pallopelien, kuten pesäpallon, lentopallon, jalkapallon ja kroketin pelaajia. Lomaillessa usein tulee hankittua pesäpallomaila ja räpylöitä, tai sulkapallopeli tai ihan mikä vaan pallopeli. Näin voi verestää muistoja keräämällä joukon innokkaita pelaajia tai sitten pelaamalla perheen kesken ja pitämällä hauskaa. Zalandolla on ilo tarjota valikoimastaan näitä hauskoja pelitarvikkeita kaikille aktiivisille naisille, jotka haluavat harrastaa.

Pallot ja mailat liikkuville naisille Zalandolta!

Nyt voit tutustua Zalandolla upeisiin palloihin ja mailoihin, sillä meiltä saa vaatteiden lisäksi myös urheilutarvikkeita, joten tutustu ja ihastu ja pistä vauhtia kroppaan. Ehkä olet aikoinaan ollut hulppea pallopelien pelaaja ja haluaisit kokeilla pelaamista uudelleen vaikkapa ystävän kanssa. Monet urheiluhallit tarjoavat tiloja pelaamiseen ja usein puistoissa on kenttiä varattuna erilaisille aktiviteeteille, joten voit aloittaa sellaisesta ja kokeilla miltä vanha laji maistuu. Lapset pitävät pallopeleistä paljon ja heidän kanssaan onkin hauskaa pelata vaikkapa perinteistä jalkapalloa, joita valikoimassamme on useita. Jos et halua mennä urheiluhalliin pelaamaan esimerkiksi lentopalloa, voit aina ottaa käyttöön vanhan sulkapalloverkkosi, kerätä joukon ja pelata lentopallo-ottelun. Tutustu siis Zalandon pallojen ja mailojen valikoimaan ja valitse oman suosikkipelisi varusteet.