Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.

44 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
HYPER ELITE - Koripallo - amber/black/metallic silver NBA PLAYER KYRIE IRVING - Koripallo - marine/bordeaux LEO BASIC - Käsipallo - rose/carrot/purple SMU ELITE - Käsipallo - white/red ELITE COMPETITION - Koripallo - amber/black/platinum VERSA TACK 7 - Koripallo - amber/black DOMINATE - Koripallo - rush blue DOMINATE - Koripallo - armory blue/volt/thunder blue MERCURIAL FADE - Jalkapallo - black/bright crimson/white REFLECTOR - Käsipallo - safety yellow/blue night HARDEN SIGNATURE - Koripallo - stone/black LEO BASIC - Käsipallo - black/lime yellow/red SPECTRUM SYNERGY PRO - Käsipallo - red/white/lime yellow SPECTRUM SYNERGY PRIMO - Käsipallo - red/black/lime yellow VERSA TACK - Koripallo - black/metallic gold FC BARCELONA STRIKE - Jalkapallo - night maroon/hyper crimson STABIL REPLIQUE - Käsipallo - energy aqua/black/energy blue NBA TEAM GOLDEN STATE WARRIORS - Koripallo - blau/gelb NBA TEAM CLEVELAND CAVALIERS - Koripallo - bordeaux/gelb STABIL CHAMP 9 - Käsipallo - white/black/energy blue

Pallopelit ovat hauskoja ja hikeä nostattavia pelejä. Senhän tietävät parhaiten ammattilaisjalkapallon pelaajat. Joissakin pallopeleissä juostaan tukka hulmuten ja toisissa vaanitaan vastustajaa, strategioita on monenlaisia. Suomalaiset ovat kiinnostuneet pesäpallosta, eikä mikään ihme, sillä sitä pelataan eniten kouluissa. Toisena tulee jalkapallo, joka pistää myös liikettä niveliin. Muista suosituista pallopeleistä voidaan mainita tennis ja squash, jotka ovat vaativia lajeja nekin. Mainittakoon myös hauskat pelit lentopallo ja koripallokin, joita pelataan myös paljon. Jalkapallo on siitä hauska laji, että se ei vaadi mitään erityistä kenttää hallissa, jotta sitä voidaan pelata. Koulun urheilukenttä tai jokin laajempi aukea sopii hyvin lajin harrastamiseen. Zalandolla on pirtsakka valikoima palloja kaikille urheilullisille naisille, joten selaa valikoimaamme ja tutustu lähemmin valikoimamme palloihin.

Pallot urheilullisille naisille tulevat Zalandolta!

Tutustu Zalandon pallovalikoimaan ja aloita vanha harrastus tai kokeile jotain uutta, sillä kaikenlainen liikkuminen on hyvästä ja pallopelejä pelatessa on myös tuplasti hauskempaa kuin kävellä tylsällä kävelymatolla. Ota koko perhe mukaan ja lähde pelaamaan vaikkapa jalkapalloa. Se on lähes ilmainen harrastus, jota voi tosiaan harrastaa lähes missä vain. Meiltä saat upeat jalkapallot, jotka erottuvat massasta. Tai ehkä haluat kokeilla squashia, mikä on myös hauska pallopeli. Squashia voi pelata urheiluhalleissa, joissa on squash-kentät ja varusteet voi useimmiten vuokrata paikan päällä. Zalandolta saat hankittua mahtavan squash-pallon, sillä tiedäthän, että squash-pallo on hieman erilainen kuin muut. Sitä pitää lämmittää ennen peliä ja paras on tietenkin korkealuokkainen pallo, joita saat esimerkiksi meiltä Zalandolta. Kun olet valinnut pelin, voit hankkia meiltä pallon!