Kaipaako vaatekaappisi paidan verran sporttista maustetta? Naisten pikeepaidat luontuvat loistavasti tyylikkääseen urheilupukeutumiseen. Voit ujuttaa niitä myös asiatyylin tehokeinoiksi. Näiden klassisten ikisuosikkien ilme uudistuu jatkuvasti. Tunnettujen huippubrändien muotisuunnittelijat ovat ottaneet ne luovan ideointinsa kohteiksi. Löydät niistä edelleen tuttua raikasta ilmettä mutta myös entistä enemmän feminiinisyyttä ja taiteellista tajunnanvirtaa.

Pikeepaidat ovat urheiluasun katseenkääntäjiä

Ovatko mailapelit sinulle erityisen mieleisiä? Ovathan ne tehokasta vastapainoa tietokoneen ääressä istumiselle. Jos olet valmistautumassa viheriölle tai golf-halliin, hyvännäköiset pikeepaidat antavat asuusi huipputrendikästä sähköisyyttä. Pukisitko simppelin paitasi seuraan ommelluilla prässeillä tehostetut upeat verryttelyhousut? Näin saat aikaiseksi kauniin pelivaatetuksen. Jos taas nopeatempoinen tennis on lumonnut sydämesi, voit yhdistää istuvia urheilupaitojasi hyvännäköisiin urheiluhameisiin. Olisiko omassasi vaikkapa hienostuneesti heilahtava vekkihelma? Pikeepaidoista löytyy näyttävyyttä myös vapaa-ajan ratsastukseen. Mitä pitäisit saappaisiin ja tiukkoihin housuihin yhdistetystä valkoisesta pikeepaidasta? Tämä feminiininen yhdistelmä on nähty esimerkiksi Katherine Heiglilla Unforgettable -thrillerin kuvauksissa! Persoonalliset farkut ovat näiden paitojen luontaisia kumppaneita – voit hyödyntää vartaloa myötäilevän pukeutumisidean parittamalla nätin pikeepaidan ja heppaharrastuksessakin joustavat upeat slim fit -farmarit.

Pikeepaidat ovat saaneet ideoita catwalkeilta

Naisten pikeepaitojen tuttu sporttihenkisyys ilmenee vartaloa imartelevien leikkausten ja raikkaiden värikontrastien kautta. Käytä niitä hyödyksi kootessasi omaperäisiä asuja. Yhdistelyn mahdollisuuksia tarjoavat myös huippumerkkien hienot rinkat ja vaelluskengät. Olisiko klassinen värimaailma vaellusasun yhdistävä ominaisuus? Asiaankuuluvat nappilistat ja napit ovat monesti inspiroivan värileikittelyn kohteita! Jos pelkästään paitasi kaulus on poikkeavan värinen, toistaisitko sen erottuvaa väri-ideaa hyvännäköisissä urheilukasseissa tai samanvärisissä kengissä? Voithan vahvistaa paitasi urheilullista ilmettä myös kaksivärisillä kuntoilukengillä. Lisäisitkö niiden energiseen tyyliin vielä raikkaalla kuosilla kaunistetun repun? Näihin vaatteisiin on ripoteltu tuoreita ja taiteellisia kuviopintoja. Modernit kukkakuviot lisäävät asuusi feminiinisyyttä ja pehmentävät pikeepaitojen freesiä asiallisuutta. Napakat trikoot ja urheiluhousut käyvät hillittyjen pikkukuvioiden kanssa yhteen. Voit tietysti valita yllesi myös yläosien kuoseihin sointuvia pitkiä kapeita hameita tai laskeutuvia helmoja.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua