Urheillessa ei koskaan lämmitellä turhaan, koska se pitää loukkaantumiset loitolla ja optimoi tulevan urheilusuorituksen. Pitkät urheiluhousut ovat siis aina paikallaan kuntoillessa tai huvin vuoksi ulkoillessa. Korkealaatuiset urheiluhousut hengittävät tehokkaasti mutta haihduttavat vain ylimääräisen lämmön ihon pinnalta. Niiden tuntuma on yhtä mahtava kuin niiden kylmyyttä uhmaava, viileä tyyli.

Pitkät urheiluhousut sisä- ja ulkolajeihin

Pitkien urheiluhousujen pehmeä pinta hellii ja suojaa jalkoja kauttaaltaan, minkä vuoksi ne sopivat ulkoilun lisäksi vauhdikkaisiin sisälajeihin. Ihanteellinen istuvuus lisää housujen mukavuutta ja näyttävyyttä, joka kuuluu sporttiseen tyyliin. Rennoissakin urheiluhousuissa on oltava jonkinlaista ryhtiä, jotta ne näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Urheilulajit, joissa treenataan kovalla tempolla, raskailla painoilla tai äärimmäisen pitkään, vaativat urheiluvarustukselta kunnon tukea. Crossfit- tai HIIT-harjoittelun tapaiset tehotreenit onnistuvat parhaiten ihonmyötäisillä trikoilla, joissa löysät lahkeet saattaisivat olla tiellä. Näihin lajeihin sopii erinomaisesti myös lihaksia tukevat ja verenkiertoa edistävät, kevyesti puristavat kompressiohousut. Väljemmät verryttelyhousut käyvät mainiosti sekä lyhyille juoksulenkeille että urheilun jälkeiseen palautumiseen, jonka aikana lepo ja kevyt liikkuminen edistävät urheilun positiivisia vaikutuksia. Joogahousujen joustava ja runsaskankainen design antaa hienosti periksi jokaiseen ääriasentoon venytetyssä liikkeessä.

Pitkät urheiluhousut eri sesonkeina

Pitkät urheiluhousut ovat talvimuodin must have -tuote ihan jo lämpötilan puolesta. Varsinkin toppahousut ovat täysin korvaamaton vaate paukkupakkasilla. Ne eristävät lämmön sisäänsä muhkealla ilmavuudellaan ja kiinteällä, viimaa ja viileyttä läpäisemättömällä pinnallaan. Lahkeiden lumilukot ja housujen erilaiset nyörit estävät lumen ja kylmyyden kulkeutumisen nilkkoihin. Housujen taskuihin voit näppärästi lisätä tärkeimmät tavarat, kuten avaimet ja puhelimen, joita tarvitset reippaan ulkoilun aikana tai sen jälkeen. Lasketteluhousuissa on riittävästi tilavuutta, joka sallii lajiin tarvittavat isot liikkeet. Kaikki eivät halua kesäaikanakaan pukeutua shortseihin, vaan pitkät urheiluhousut ovat silloinkin oikea valinta. Lämpiminä sesonkeina voit vaihdella lahkeen pituuden sijaan housujen materiaalia. Mitä lämpöisempi keli on, sitä huokoisempiin housuihin voit pukeutua.

Yhdistele ja sekoita