Naisten sporttityyliin kuuluvat huipputrendikkäät urheilupuserot! Ne pitävät lämpimänä verryttelyn ajan, suojaavat tuulelta viileillä lenkkipoluilla ja niihin kietoutuminen treenin jälkeen on nautinnollista. Urheilupuserovalikoimassa on sporttisia collegepaitoja ja -huppareita sekä pehmeitä joogaan ja tanssiin sopivia kietaisupaitoja. Ja mikä parasta, naisten urheilupuserot noudattavat urheilullisen muodin viimeisimpiä virtauksia. Löydät siis varmasti omaan tyyliisi täydellisesti istuvan, liikkumaan inspiroivan puseron.

Urheilupuserot viimeistelevät sporttityylin

Collegepaidat ovat urheilutyylin kestoklassikko. Ne sopivat sporttiseen kerrospukeutumiseen urheilutopin, makeiden trikoiden ja tyylikkäiden tennareiden kanssa. Anna topin näkyä lyhyen collegepaidan alta! Harmaa collegepaita on sporttimuodin klassikko, ja se sopii loistavasti retrotunnelmaiseen urheiluasuun jonka muut elementit ovat lyhyet, väljät shortsit ja legendaaristen urheilubrändien klassiset juoksukengät. Sporttailuun voi myös inspiroida raikkaan värinen ja pirteä collegepaita! Tyköistuvat, hupulliset ja vetoketjulliset urheilupuserotkin kuuluvat sporttityylin aateliin. Trendikkäästi kuvioitu huppari on erinomainen seuralainen, lähdit sitten kävelylenkille tai syksyiselle pyöräretkelle. Sen seuraksi sopivat sekä trikoot että verryttelyhousut. Erilaiset pehmoiset ja hurmaavan kevyet fleecepuserot puolestaan lämmittävät viileälläkin säällä. Talvisen sporttityylin klassikko on tietenkin perinteisesti kuvioitu neulepaita, joka päällä sopii lähteä nauttimaan luonnosta kävellen tai vaikka hiihtäen!

Naiselliset urheilupuserot hyväilevät ihoa

Sporttiset urheilupuserot kuuluvat myös sisälajeihin, punttisalitreenistä joogaan. Väljät yläosat täydentävät tyylin, oli kyseessä sitten ryhdikäs collegepaita tai kauniisti laskeutuva, ohut puuvillapusero. Ne sopivat niin joogatrikoiden, shortsien kuin verkkareidenkin seuraksi! Lyhyiden mallien rinnalla nähdään myös makeita pitkiä urheilupuseroita, jotka suorastaan vaativat seurakseen trendikkäitä trikoita ja tennareita, joissa toistuu puseron värimaailma. Tanssistudioille ja joogasaliin sopivat collegepaitojen lisäksi kevyet urheilupuserot. Klassinen ballerinan kietaisupaita pitää yläkropan lämpimänä treenin alussa, ja joogatunnin loppurentoutuksen nautinnollisuutta lisää pehmeä, ihoa hyväilevä urheilupusero.

Yhdistät helposti