Naisten urheilusukat

Suositut filtterit
443 tuotetta

Lähes kaikissa urheilulajeissa jalat ovat tekemisen keskipisteessä ja niihin kohdistuu paljon painetta. Olipa lajinasi sitten juoksu, pyöräily, salitreeni tai koripallo, urheilusukat ovat ehdottoman tärkeässä roolissa sekä suorituksen että jalan suojaamisen kannalta. Valikoimastamme löydät niin nilkkamittaiset, urheilukenkiin sopivat kuin myös nilkkojen yli ylettyvät ja niitä suojaavat naisten urheilusukat. Myös polviin asti ulottuvia, usein kompressio-ominaisuudella varustettuja urheilusukkia löytyy useita eri vaihtoehtoja.

Naisten urheilusukat – niillä on pitkässä juoksussa väliä!

Urheilusukat tarjoavat monia eri etuja ja välttämätöntä suojaa aktiiviliikkujalle. Nämä napakan ihonmyötäiset sukat ehkäisevät epämiellyttäviä ihohiertymiä sekä samalla turvotusta ja muita nirhaumia. Sukissa on usein jalan asentoa tukeva kudos, mikä lisää jalan toimintakykyä. Sukkien tekniset materiaalit siirtävät kosteutta tehokkaasti pois iholta ja tekevät liikkumisesta entistä miellyttävämpää. Talvikeleille voi valita villaisen mallin tai riittävän pitkävartiset sukat, jolloin esimerkiksi juoksutrikoiden ja sukan väliin ei jää tyhjää tilaa. Myös sukkien teknisissä ominaisuuksissa on eroa. Joistakin sukista löytyy esimerkiksi varpaiden kärkiä suojaavaa erikoiskangasta sekä vahvistuksia jalkaterien ja kantapäiden kohdilla, mikä auttaa hiertymiä vastaan.

Urheilusukat pitävät jalat virkeinä ja tuovat lisää virtaa treeniin!

Urheilusukkia löytyy monissa eri malleissa ja myös toinen toistaan pirteämmissä väreissä. Kirkkaat neonvärit herättelevät väsyneimmänkin olemuksen ja kutsuvat räjähtävän tehokkaisiin suorituksiin. Värikkäät sukat eivät ole koskaan pahitteeksi näkyvyydenkään kannalta. Sukkien kompressio-ominaisuuksissa on eroa. Tehokkaalla kompressiolla varustetut nilkka- ja polvisukat paitsi vähentävät turvotusta, tuovat myös lisää virtaa treeniin, joka taas lisää suoritustehoa! Sukilla todellakin on väliä. Tehokkaalla kompressiolla varustetut nilkka- ja polvisukat paitsi vähentävät turvotusta, tuovat myös lisää virtaa treeniin, joka taas lisää suoritustehoa! Sukilla todellakin on väliä. Saattavatpa sukat tuntua niin miellyttäviltä ja mukavilta, ettet malta jättää niiden käyttöä yksinomaan treeniin. Urheilusukat sopivatkin erinomaisesti myös seisoma- ja istumatyöhön tai vaikka lentomatkoille!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua