Treenaamisen ei tulisi olla välineurheilua, mutta oikeilla varusteilla urheilu sujuu kuin itsestään. Ethän jätä treeniäkään puolitiehen - miksi laiminlöisit siis urheilupukeutumisen? Aloita omaa lajiasi ja persoonaasi tukevan sporttityylin rakentaminen perusasioista. Naisten urheilutopit ovat naisellisen urheilupukeutumisen ydin. Urheilupaita luo ensivaikuitelman koko treeniasusta ja vaikuttaa ominaisuuksillaan myös ylävartalon liikkuvuuteen. Urheiluasun yläosa määrittelee myös muun asun linjan - panosta siis sopivan urheilutopin valintaan huolella.

Oikea treeniyläosa valikoituu käyttäjänsä maun ja lajin mukaan. Monipuolista liikkumista varten sporttitoppeja on hyvä olla useampi. Raikkaat ja energiset naisten urheilutopit tsemppaavat tyylipuhtaaseen suoritukseen. Pastellinen minttu, utuinen roosa ja kuuma pinkki sävyttävät muodikkaan urheiluasun. Paidan tekniset ominaisuudet, kuten sisäänrakennettu urheiluliivi, antavat urheilutopille ryhtiä. Adrenaliininmakuinen treeni vaatii vaatteet, jotka eivät asetu sinun ja parhaan suorituksen väliin. Naisten urheilutopit yhdistävät muodin ja huipputekniikan auttaen sinua saavuttamaan tavoitteesi. Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Naisten urheilutopit antavat tukea ja tyyliä treeneihin!

Ajattele urheilutoppi uusiksi. Klassisen vartalonmyötäisen treenitopin rinnalle on viime vuosina noussut haastajia monessa mallissa ja sävyssä. Naisten urheilutopit voivat olla tällä hetkellä mitä vaan - yhteistä on vain korkea laatu, hikoilunkestävät materiaalit ja sporttinen muotoilu. Pitkää, lyhyttä vai napamittaa? Eripituiset treenitopit palvelevat eri lajien tarpeita. Keskivartalon paljaaksi jättävä urheilutoppi sopii rytmikkääseen hip hop -tanssiin, kun taas reisiä tavoitteleva paita soveltuu venymistä ja notkeutta vaativiin lajeihin kuten joogaan ja pilatekseen. Pituus ei ole ainoa topin käytettävyyttä muokkaava tekijä. Myös erilaiset yläosat naruolkaimista painijanselkään vaikuttavat topin tarjoamaan tukeen ja tyyliin.

Kokoa näyttävät sporttiasu trendikkäistä ja vartalotyyppiäsi imartelevista urheiluvaatteista. Muodikas kokonaisuus syntyy toisiaan täydentävistä ylä- ja alaosista. Urheilutopin parhaat ystävät ovat hengittävistä materiaaleista valmistetut treenitrikoot ja -shortsit. Kuviolliset naisten urheilutopit pääsevät oikeuksiinsa yksivärisen ja tumman alaosan kanssa. Värikäs yläosa ja tumma alaosa tasapainottavat toisiaan ja vievät huomion vyötäröön. Kokeile rohkeasti myös kauttaaltaan väljää linjaa - reippaalla kädellä leikattu toppi ja treenihousut sopivat etenkin street-tanssiin ja kamppailulajeihin. Viimeistele urheiluasu värikkäillä treenitossuilla ja juomapullolla. Treenitavarat kulkevat kätevästi mukana retroa trendikkyyttä huokuvassa putkikassissa.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua