Suodatin

Naisten urheilutrikoot

2,018 tuotetta

Onko raikas aamulenkki, joka nostattaa reippaan punan poskille, parasta, mitä tiedät? Laadukkaat ja supermuodikkaat naisten urheilutrikoot nostavat entisestään urheilusuorituksesi miellyttävyyttä. Valikoimamme trikoot tuovat energiaa jokaisen adrenaliininjanoisen, urheiluun hurmaantuneen naisen aktiiviseen elämäntyyiin. Ja silloinkin, jos vielä etsit omaa lempilajiasi, niin urheilutrikoot saattavat olla se juju, joka inspiroi kokeilemaan uusia liikuntamuotoja.

Naisten urheilutrikoot tuovat treeniisi tehokkuutta teknisillä ominaisuuksillaan

Urheilun huippumerkit ovat ladanneet naisten urheilutrikoisiin kaiken teknisen osaamisensa. Ne on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, jotka hengittävát, joustavat ja siirtävät kosteuden tehokkaasti iholta. Moni urheilumerkki valmistaa trikoonsa tiiviissä yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa, ja ne täydentävätkin niin satunnaisen kuntoilijan kuin ammattitason treenaajan urheiluvaatetusta. Täyspitkät treenitrikoot pitävät jalat lämpiminä koko pituudelta ja sopivat myös ulkoliikuntaan. Capri-mittaiset trikoot tuovat tehokasta ilmavuutta treenatessa, kuten myös shortsimalliset urheilutrikoot. Tyylikkäät caprit istuvat muodikkaasti väljän topin kanssa. Shortsit tuovat lisämukavuutta myös treeniin, jossa kokopitkien housujen liukkaat pinnat saattaisivat häiritä, kuten joogaan, voimisteluun, cheerleadingiin tai juoksuun kesällä, jolloin on kiva saada myös pientä päivetystä jaloille. Atleettinen urheilutoppi vastaväreissä tuo hauskan efektin urheilutrikoiden tai -shortsien kanssa.

Urheilutrikoot luovat imartelevan siluetin täydentäen tyylikästä treeniasua

Sporttiset vivahteet ovat näkyneet niin tyyli-ikoneiden katutyyleissä kuin huippumuodissa catwalkeilla viimeisen parin vuoden aikana vahvasti, joten on ollut vain luonnollista, että myös naisten urheilutrikoot ovat kotiutuneet treenisaleilta arkiseen vapaa-ajan tyyliin. Urheilutrikoot ovatkin poikkeuksellisen tyylikäs osa treenivaatetusta, ja ne luovat erityisen imartelevan siluetin. Mustat urheilutrikoot ovat klassiset ja toimivat ihanteellisena pohjavärinä värikkäälle topille tai treenikengille. Parasta naisten treenitrikoissa ovat kirkkaat värit ja upeat kuvioinnit, jotka todella pitävät energiatasot kohdillaan koko treenin ajan. Mesh-pinnat ja muut läpikuultavat materiaalit tuovat urheilutrikoisiin lisää hengittävyyttä ja visuaalista särmää. Jos kaipaat vaihtelua mustaan ja kuitenkaan kirkkaat värit eivät ole juttusi, tyylikkäät harmaan sävyt tuovat pintoihin elävyyttä ja näyttävyyttä mustan tai valkoisen topin kanssa. Mätsää treenitrikoot kenkiisi, toppiisi tai juomapulloosi!

Tutustu myös