Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Varusteet

Urheilukellot & -laitteet

Hinta
134
134
685
685
Mallisto
Teknologia

37 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
SPARTAN TRAINER WRIST HR - Digitaalikello - steel RUNNER 3 CARDIO - Sykemittari - orange M400 HR - Sykemittari - black TOUCH CARDIO & BODY COMPOSITION - Sykemittari - black SPARTAN ULTRA - Digitaalikello - black TRAVERSE - Digitaalikello - black SPARTAN TRAINER WRIST HR - Digitaalikello - black CORE - Rannekello - black CORE - Digitaalikello - black ALTA HR - Digitaalikello - coral V800 HR - Sykemittari - red A370 - Digitaalikello - white ALTA HR - Digitaalikello - fuchsia

Oletko koskaan kokeillut urheilukellon toimintoja? Jos et, niin tässä on oiva tilaisuus tutustua sellaiseen. Urheilukello toimii ajannäyttäjänä, usein vedenpitävänä, ja sillä voi ottaa aikaa juostessaan tai pyöräillessään, sekä saada tiedot suorituksestaan suoraan näytölle. On myös urheilukelloja, jotka ottavat sykkeen ja näyttävät esimerkiksi kalorien kulutuksen. Joissakin malleissa on mahdollista uuden gps - teknologian avulla ladata valmiiksi reitti, jonka aikoo juosta tai pyöräillä ja yhdistää tiedot älypuhelimeensa. Teknologia on tullut myös liikuntaan mukaan, joten se vaatii hieman kokeilua ja harjoitusta, mutta nämä upeat urheilukellot ovat onneksi kestäviä ja toimivat muutoin aivan kuten tavallinen kello ja kaiken lisäksi ne ovat tyylikkäitä, joten ne sopivat muuhunkin kuin harjoitteluun.

Naisten tyylikkäät urheilukellot nyt Zalandolla!

Tutustu Zalandon sporttiseen urheilukellojen valikoimaan ja ylläty niiden monipuolisuudesta. Niillä saa paljon aikaa harjoitellessa, mutta vapaa-aikana ne sopivat täydellisesti ranteeseen kellon virkaa toimittamaan ja ne ovat vielä vesitiiviitä, joten ei haittaa, vaikka ne kastuisikin. Meiltä saat huokeat ja hieman yksinkertaisemmat urheilukellot tai hieman monimutkaisemmat korkean teknologian tuotteet, jotka on tarkoitettu vakavaan maksimaaliseen harjoitteluun. Valinta on sinun ja se tulee olemaan vaikea, sillä valikoima on huima. Löydät tunnettuja tuotemerkkejä kuten Nike ja Polar, joten korkea laatu on taattu. Voit valita useasta eri värivaihtoehdosta; kuten esimerkiksi kirkkaan punainen tai lila, tai sitten räikeän vihreä tai keltainen. Toki meiltä löytyy myös hieman neutraalimpiakin värejä kuten hillitty harmaa ja musta. Muistathan, että samalla kun tutustut näihin tyylikkäisiin urheilukelloihin voit myös kurkistaa Zalandon muuta tarjontaa. Tervetuloa ostoksille!