Suodatin

Vapaa-ajan mekot

9,370 tuotetta

Rennot ja tyylikkäät naisten vapaa-ajan mekot ovat hurmaavan tyylin salaisuus! Valikoimaan kuuluu niin herkkiä kesämekkoja, trendikkäitä pitkähihaisia mekkoja sekä elegantteja minimalistisia mekkoja. Voit siis rakentaa helposti vaikka koko tyylisi kauniiden mekkojen varaan: oikein asustamalla mekot sopivat niin kesäiseen kuin talviseenkin pukeutumiseen. Kun mekkovalikoima on kunnossa, lumoavien asukokonaisuuksien loihtiminen käy kuin leikki.

Naisten vapaa-ajan mekot lisäävät arkeen ripauksen glamouria

Aurinkoisen kesäpäivän kruunaa tietenkin lempimekkoon pukeutuminen. Oli tyylisi sitten tyttömäinen, minimalistinen tai klassinen, mekkovalikoimasta löytyy mutkattomasti juuri se oikea mekko. Suosikkeihimme kuuluvat suloiset, yläosasta napakat ja alaosasta hulmuavat, 50-luvun henkeä huokuvat mallit. Niihin voi yhdistää huolettomasti niin ballerinat kuin korkkaritkin. Retrotyyliä korostavat selkeät graafiset kuosit, kun taas pitsiyksityiskohdat luovat herkän vaikutelman. Sään yltyessä helteiseksi on puolestaan aika pukeutua kauniisti laskeutuviin, ohuista materiaaleista ommeltuihin mekkoihin. Niiden ympärille on helppo rakentaa trendikkään boheemi tyyli. Kukapa ei rakastaisi rennon mekon, nahkasandaalien ja runsaiden korujen yhdistelmää? Minimalistisen mekkotyylin perustaksi poimimme tietenkin mustan, leikkaukseltaan väljän ja materiaaliltaan ryhdikkään mekon. Kengiksi valitaan esimerkiksi klassiset kävelykengät ja asusteiksi sopii muutama hillitty kultainen koru – ja vaikkapa näyttävä lierihattu.

Mekot sopivat myös viileän sään naiselliseen tyyliin

Mekkojen käyttöä ei suinkaan kannata rajata vain kesäaikaan! Monet naisten vapaa-ajan mekot sopivat loistavasti viileän sään asukokonaisuuksiin, kunhan yhdistät niihin vain verkkosukkahousut tai leggingsit, vuodenaikaan sopivat jalkineet ja trendikkään neuletakin tai trenssin. Erityisen hyvin syksyiseen ja talviseen pukeutumiseen sopivat ryhdikkäät mekot, joissa on hihat. Lempiasujamme ovat trendikkäät, väljästi leikatut mekot, joiden seuraan sopivat loistavasti niin ylipolvensaappaat kuin rosoiset maiharitkin. Klassisemman tyylin lähtökohdaksi valitsemme puolestaan hienostuneen kotelomekon hillityissä sävyissä. Mekot sopivat erinomaisesti myös streetwear-tyyliin. Valikoimaan kuuluu nimittäin makeita collegemekkoja, joiden seuraksi sopivat täydellisesti katu-uskottavat, korkeavartiset tennarit. Viimeistele tyyli muhkealla kaulahuivilla ja parkalla, ja ilmeesi on ehdottoman trendikäs.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista