Naisten vekkihameet

Suositut filtterit
563 tuotetta

Olemme hurahtaneet vekkeihin – oletko sinäkin? Hurmaavat vekkihameet tuovat kepeää ja yllättävänkin monipuolista tyyli-ilottelua vapaa-ajan naiselliseen lookiin tai luottoasuusi toimistolle. Kokeile sinäkin vaihtaa lempifarkkusi vekkeihin!

Löydät vekkihameet niin mini-, maxi- kuin midimitassa. Voit valita veistoksellisen runsaan, hulmuavan leveän tai siron kapean mallin. Herkkää tylliä, vahvaa nahkaa, maltillisia pliseerauksia, raskaita laskoksia vai teräviä ja tiheitä vekityksiä? Oma unelmiesi vekkihame on aivan käsiesi ulottuvilla!

Vaihda kynähame vekkihameeseen

Kopisuta kaavoihin kangistunut bisnes-look uuden veroiseksi vekkihameella. Vekit tuovat elävyyttä tummaankin hameeseen. Vaalea pastellinen väri yhdistettynä maanläheisiin väreihin tai valkoiseen tuo bisnesminäsi pehmeän puolen esiin. Kirkkaat voimavärit energisöivät kiireessä. Vekkihameet voi yhdistää fiiliksen mukaan mihin tahansa tyyliin ja moodiin myös vapaa-ajalla: maxihame pitkän liivin tai muhkean, väljästi laskeutuvan neuleen kanssa on pehmeän boheemi. Yksivärinen paitapusero lataa asuun asiallista ryhdikkyyttä. Valitse halutessasi paitapuseroon röyhelöitä, ja syntyy retro-henkinen boho chic look. Vekkihame voi yhtä lailla olla rento ja sporttinen, kun sen yhdistää tennareihin ja t-paitaan.

Juhlallisen elegantit vekkihameet ovat täydellinen osa toimivaa juhlapukeutumista. Runsaat kukkakuviot, brodeeraukset ja raikkaat raidat ovat varmoja katseenkiinnittäjiä. Kesäinen juhla-look syntyy kukkamerestä ja pitsitopista. Nilkkapituinen hame ja hihaton paitapusero on tyylipuhdas kokonaisuus asiallisempaan tilaisuuteen. Minimitassa ja crop-topissa bailaat yön pikkutunneille.

Urbaani vekkiprinsessa pukee nahkaisen tai muuten arkkitehtisen vekkihameensa lyhyen pooloneuleen kanssa. Raskaat platformit tuovat sopivasti alternative-asennetta moderniin lookiin. Asusta look vielä lippiksellä, joka luo sporttisen vivahteen muuten graafiseen lookiin. Sporttiset elementit ovat edelleen trendikkäitä, joten luo reipas look pikeepaidasta ja kevyestä vekkihameesta minimitassa – tämä sporty chic look saa vaativimmatkin tyylitaiturit huokaamaan ihastuksesta. Oli oma vekkihameesi sitten tiukka statement, silmiä hivelevä taideteos tai vaatimaton arkivaate, se vakuuttaa.

Yhdistät helposti