Suodatin

Naisten alusasujen yläosat

719 tuotetta

Bodyt, korsetit, rintaliivit ja ihanasti muotoilevat topit ovat sekä arjen sankareita että todellisia seremoniamestareita. Alusasujen yläosat korostavat kauniisti jokaisen naisen parhaita puolia. Kevyesti kohottavat ja miellyttävästi istuvat rintaliivit ovat omiaan jokapäiväiseen käyttöön kaikkien arkivaatteidesi alle. Muotoileva body tai toppi laittaa kurvit kohdilleen, kun edessä on erityinen juhlahetki. Rohkeat bodyt, pitsi-ihanuudet ja läpikuultavat alusasujen yläosat hurmaavat ja houkuttelevat sensuellilla muotoilullaan – kutsuen kahden hengen VIP-tilaisuuteen.

Alusasujen yläosat voivat olla sivu- tai pääosassa

Työ ensin ja sitten vasta huvi. Tämä on totta myös alusasujen kohdalla. Aamutuimaan puuvillainen perussetti tuntuu luontevalta valinnalta, kun taas yön tummina tunteina mahtipontinen satiinikorsetti tai sensuelli pikkubody virittävät tunnelman juhlavaksi ja epätodellisen kiehtovaksi. Hillitysti tyylitellyt alusasujen yläosat eivät ole asun pääosassa, mutta ne näyttelevät silti merkittävää roolia, jota ilman koko asusi menettäisi kiinnostavuutensa. Ryhdikäs alusasu on hyvin istuvan vaatetuksen perusta. Sen ylle voit huoletta heittää minkä tahansa mekon, farkku-asun tai jakkupuvun. Vaatteiden alle piiloutuvat parhaiten vaatetuksen sävyihin sointuvat, sileät alusasujen yläosat. Kun alusasun on tullut aika siirtyä sivuosasta pääosaan, saavat rintaliivit ja paljon muutakin näkyä läpi. Tyylikkäimmät alustopit paljastavat hienostuneesti ja jättävät vielä jotain arvailujen varaan. Silti räväkkyys ja draama sopivat tähän rooliin täydellisesti, joten älä arastele tyylisi valinnassa.

Muodollisesti pätevä moneen eri rooliin

Monet alusasut muotoilevat mukavasti ja tuovat esiin parhaita puoliasi. Osa alusasuista osaa myös piilottaa sen, mitä et halua korostaa. Hiukan kohottava push-up-efekti ja omien rintojen muotoa tukeva malli sopii hyvin kaikkiin alusvaatteisiisi. Rohkeasti rintoja korostavat liivit ohjaavat katseen dekolteehen ja ovat parhaimmillaan feminiinisen iltapuvun alla. Ihonmyötäiset mekot kaipaavat joskus myös muotojen ojentamista oikeille urille, minkä vuoksi vyötäröltä aina reisiin asti ulottuvat muotoilevat alusasut ovat kevyemmänkin kesämekon kanssa joskus tarpeen.

Yhdistele ja sekoita