Suodatin

Ylipolvensukat

70 tuotetta

Ylipolvensukat kuuluvat tämän hetken polttavimpiin asustetrendeihin. Tämä yksinkertainen asuste yllättää lukuisilla stailausmahdollisuuksillaan. Ylipolvensukat ovat tarvittaessa naisellisen hienostuneet, mutta ne sopivat loistavasti myös sporttiseen asukokonaisuuteen tai särmikkääseen streetwear-henkiseen tyyliin. Ylipolvensukkia voi myös käyttää sukkahousujen tapaan aluspukeutumisessa esimerkiksi hameen alla. Ylipolvensukat ovat mukavuutta ja helppoutta arvostavan naisen valinta, sillä sukat sujahtavat hetkessä jalkaan ja antavat enemmän vapautta kuin sukkahousut.

Naisten ylipolvensukat ovat tämän hetken himotuin asuste!

Ylipolvensukat sopivat käytettäviksi ympäri vuoden. Kesällä raidoilla varustetut sukat ovat kuin luotu rennon sporttiseen tyyliin tennareiden ja farkkushortsien kera. Syksyyn ja talveen ylipolvensukat sopivat kuin nenä päähän. Valitse tumma väri, kuten musta tai harmaa. Ne toimivat lähes joka värin kanssa yhdistettynä. Yhdistä sukat samansävyiseen neuleeseen tai hameeseen maksimaalisen tyyliefektin luomiseksi. Naisellisen eleganttia tyyliä tavoitteleville vekkihame ja polvisukat ovat täydellinen yhdistelmä. Pitkä villakangastakki sopii myös saumattomasti polvisukka-lookiin. Naisellista tyyliä voi jatkaa kampauksessa ja meikissäkin. Letit, niskanuttura tai hiuspanta viimeistelevät tyylin. Meikki saa pysytellä maanläheisissä sävyissä, ja punaiset huulet toimivat aina.

Ylipolvensukat luovat hetkessä illuusion pitkistä ja solakoista sääristä!

Ylipolvensukissa on myös nostalgista arvoa, sillä asuste tuo mieleen brittihenkisen koulutyttö-lookin. Tyylille ominaista ovat vekkihameet, tweed-kangas, jakut, bleiserit, ruudut, liituraita, herrainkengät, matalapohjaiset saappaat ja villakangas. Ylipolvensukilla on myös eräs ominaisuus, jonka takia monet naiset ovat tähän asusteeseen hurahtaneet. Ne luovat nimittäin hetkessä illuusion pitkistä ja solakoista sääristä, mikä imartelee jalkoja. Kun tämän ominaisuuden yhdistää asusteen helppokäyttöisyyteen, voi hyvällä syyllä sanoa, että tässä on todellinen asustemuodin kulmakivi. Tee siis olosi mukavaksi ja tuo tyyliisi kiinnostavaa lisämaustetta: valitse ylipolvensukat!

Yhdistät helposti