Yöasut

Naisten yöpaidat

Naiselliset yöpaidat voivat olla unelmaisen keveitä, joissa katse karkaa läpikuultaviin pitseihin ja kiiltäviin kankaisiin. Ne voivat olla myös kotoisan reiluja ihanuuksia, joissa vietät pitkäksi venähtäneitä aamuhetkiä.
Hinta
8
8
410
410
Lisää kokoja
Käyttövinkki

242 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/3
GREY MATTERS - Pyjamapaita - grey melange ADAGIO - Pyjamapaita - pink FALL IN LOVE - Pyjamapaita - dewberry DREAM SILK - Pyjamapaita - schwarz CREW NECK - Pyjamapaita - black Pyjamapaita - black ICONIC CREW NECK TRACK - Pyjamapaita - blue Pyjamapaita - schwarz PIPING - Pyjamapaita - blue stripe Pyjamapaita - sky stripe UFLT-WILLA SWEAT-SHIRT - Pyjamapaita - 900 Pyjamapaita - grey GRAPHIC - Pyjamapaita - white ESSENTIAL - Pyjamapaita - nero Pyjamapaita - dunkelblau Pyjamapaita - grey melange Pyjamapaita - blue Pyjamapaita - grey SINGLET - Pyjamapaita - black Pyjamapaita - weiss CREW NECK - Pyjamapaita - white COZY WORLD - Pyjamapaita - beige melange Pyjamapaita - cream white MIX - Pyjamapaita - pure red Pyjamapaita - black Pyjamapaita - grey CAMI - Pyjamapaita - red floral Pyjamapaita - dusty plum BFF BEST FRIENDS COOKIE 2 PACK - Pyjamapaita - navy CREW - Pyjamapaita - grey/black PIPING - Pyjamapaita - japanese floral blade Pyjamapaita - blue CREW - Pyjamapaita - black Pyjamapaita - black JACKET STRIPE - Pyjamapaita - black LOUNGEWEAR SWEATSHIRT - Pyjamapaita - grey CREW-NECK - Pyjamapaita - dunkelblau melange SINGLE SHORT SLEEVE - Pyjamapaita - medium grey Pyjamapaita - rose CREW NECK - Pyjamapaita - black Pyjamapaita - dunkelblau HEART - Pyjamapaita - snow white NOCTURNE - Pyjamapaita - black Pyjamapaita - black Pyjamapaita - black ICONIC - Pyjamapaita - grey heather ICONIC CREW NECK TRACK - Pyjamapaita - grey Pyjamapaita - brazen BLOOMING - Pyjamapaita - fantasy black MAISON - Pyjamapaita - nero/avorio UNDERVEST - Pyjamapaita - white Pyjamapaita - altrosa Pyjamapaita - white CITY - Pyjamapaita - bleu rayure PRET CAMI - Pyjamapaita - moon/mandorla UFLT-WILLA SWEAT-SHIRT - Pyjamapaita - 96k LOUNGEWEAR - Pyjamapaita - dark blue Pyjamapaita - dark blue Pyjamapaita - cream white POPLIN - Pyjamapaita - basic stripe light blue

Pehmeä pyjama vai viehko yöpaita? Mieluiten molemmat! Jos päivän asu vaihtelee sään, mielialan ja tilanteen mukaan, on yöpaitojakin syytä olla erilaisia öitä varten. Se näkyy tietysti yöpaitavalikoimassakin: siihen kuuluu kauniita pitsiluomuksia, mukavia ja pehmeitä paituleita sekä kotoisia puuvillatoppeja. Naisten yöpaidat ovat olennainen osa pukeutumista!

Yöpaitavalintaan on syytä satsata. Parhaimmat yöpaidat ovat niin kauniita ja miellyttäviä, että niihin tekee mieli sonnustautua jo alkuillasta - eikä niitä haluaisi aina edes vaihtaa tavallisiin vaatteisiin aamulla. Hemmottele itseäsi yöpaidalla, joka miellyttää esteettistä silmääsi, johon pukeutuminen on nautinnollista ja joka sopii vuodenaikaan. Kaunis ja kantajansa makua ja tyyliä ajatellen valittu yöpaita on myös klassinen mielitietylle annettava lahja!

Naisten yöpaidat ovat suloisia, vietteleviä tai rentoja

Höyhensaarille voi matkata monenlaisiin yöpaitoihin sonnustautuneena. Selkeälinjaiset puuvillapaidat ovat aavistuksen sporttisia, etenkin jos kokonaisuuteen kuuluu myös shortsit. Hillitty värimaailma rauhoittaa mieltä kauniita unia varten, ja väljät leikkaukset takaavat mukavuuden. Niihin on mukava pukeutua koti-iltoina ja reissussa! Somat, tyttömäiset yöpaidat yhdistetään rentoihin housuihin tai shortseihin, ja niiden värimaailma on leikkisä. Vai nukkuisitko kuitenkin parhaiten, jos yöpaitaasi koristaisi hento kukkakuvio, kauniit sanat tai printti?

Perinteisiin yöpaitamateriaaleihin kuuluu tietysti silkki. Se laskeutuu kauniisti ja koskettaa ihoa kevyesti. Ohutolkaiminen silkkitoppi yhdistettyinä väljiin shortseihin on yöasujen iätön klassikko! Naisellisimmillaan ja viettelevimmilläänkin naisten yöpaidat ovat, kun niissä on pitsisiä yksityiskohtia ja laskoksia. Onko valintasi romanttinen ja henkäyksenohut kesäyön unelma, vai tumma ja salaperäinen pitsiluomus? Älä myöskään unohda klassisia pitkähihaisia yöpaitoja, joissa on pitkät hihat, nappilista, tasku ja kaulus. Kun yhdistät sen mukaviin pitkiin housuihin, perinteikkäämmin ei voisi yöpuulle asettua! Klassikkoasu on myös oiva vaihtoehto, kun tiedossa on rento koti-ilta kotoisessa seurassa.

Herkät yöpaidat, erityisesti silkkiset ja pitsiset, ovat löytäneet tiensä myös catwalkeille ja sieltä katukuvaan. Yöpaidat toimivat inspiraationa erityisesti juhlapukeutumisessa. Muun muassa Rihanna on nähty useasti katukuvassa silkkiyöpaidassa tai pyjamassa, ja jopa punaisella matolla. Rohkeat pukeutujat yhdistävät mekkomallisen satiini- tai pitsiyöpaidan flanellipaitaan tai jättisuureen neuleeseen ja bootseihin myös arkikäytössä luodakseen boheemin, tyttömäisen lookin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua