Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Yöasut

Naisten yöpaidat

Naiselliset yöpaidat voivat olla unelmaisen keveitä, joissa katse karkaa läpikuultaviin pitseihin ja kiiltäviin kankaisiin. Ne voivat olla myös kotoisan reiluja ihanuuksia, joissa vietät pitkäksi venähtäneitä aamuhetkiä.

259 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/4
TEE - Pyjamapaita - blue GREY MATTERS - Pyjamapaita - white pebble TARAH CHEMISE - Pyjamapaita - black UFLT-WILLA SWEAT-SHIRT - Pyjamapaita - 900 ESSENTIAL - Pyjamapaita - bianco Pyjamapaita - grey melange MLHEAL LACESTRAP TOP - Pyjamapaita - black ESSENTIAL - Pyjamapaita - nero DREAM - Pyjamapaita - bordeaux SINGLE - Pyjamapaita - black LEO - Pyjamapaita - black Pyjamapaita - black Pyjamapaita - dunkelblau Pyjamapaita - white TIPHAINE - Pyjamapaita - ecru SINGLE - Pyjamapaita - medium grey Pyjamapaita - grey CAMI STRIPE - Pyjamapaita - monochrome SLOGAN - Pyjamapaita - white Pyjamapaita - dunkelblau Pyjamapaita - weiss STAR CREW NECK - Pyjamapaita - optic white SINGLE SHORT SLEEVE - Pyjamapaita - black MLHEAL LACESTRAP TOP - Pyjamapaita - snow white Pyjamapaita - weiss ANNE - Pyjamapaita - grey melange Pyjamapaita - cream white ESSENTIAL - Pyjamapaita - nero DREAM - Pyjamapaita - naturel Pyjamapaita - black MIX - Pyjamapaita - pure red LUXURY - Pyjamapaita - white Pyjamapaita - black QUARTZ GARDEN - Pyjamapaita - black LUXURY - Pyjamapaita - black Pyjamapaita - black Pyjamapaita - cream white ICONIC - Pyjamapaita - grey heather ANN SNGLE JACKET - Pyjamapaita - navy MONOCHROME GEO - Pyjamapaita - white/black TOP - Pyjamapaita - nude POLKA CAMI - Pyjamapaita - navy polka NAVY EDGED - Pyjamapaita - white/dark blue TWIN STRIPE - Pyjamapaita - red/dark blue/white Pyjamapaita - white pebble Pyjamapaita - grey melange BABY ITS COLD OUTSIDE - Pyjamapaita - rose shadow BABY ITS COLD OUTSIDE - Pyjamapaita - night shade BABY ITS COLD OUTSIDE - Pyjamapaita - night shade SHERPA CARDI - Pyjamapaita - true black SINGLE SHORT SLEEVE - Pyjamapaita - medium grey QUILTED - Pyjamapaita - light heather grey NOCTURNE - Pyjamapaita - naturel NOCTURNE - Pyjamapaita - black Pyjamapaita - grey melange GREY MATTERS - Pyjamapaita - grey melange Pyjamapaita - grey melange Pyjamapaita - pearl blush Pyjamapaita - black TEE - Pyjamapaita - grey

Pehmeä pyjama vai viehko yöpaita? Mieluiten molemmat! Jos päivän asu vaihtelee sään, mielialan ja tilanteen mukaan, on yöpaitojakin syytä olla erilaisia öitä varten. Se näkyy tietysti yöpaitavalikoimassakin: siihen kuuluu kauniita pitsiluomuksia, mukavia ja pehmeitä paituleita sekä kotoisia puuvillatoppeja. Naisten yöpaidat ovat olennainen osa pukeutumista!

Yöpaitavalintaan on syytä satsata. Parhaimmat yöpaidat ovat niin kauniita ja miellyttäviä, että niihin tekee mieli sonnustautua jo alkuillasta - eikä niitä haluaisi aina edes vaihtaa tavallisiin vaatteisiin aamulla. Hemmottele itseäsi yöpaidalla, joka miellyttää esteettistä silmääsi, johon pukeutuminen on nautinnollista ja joka sopii vuodenaikaan. Kaunis ja kantajansa makua ja tyyliä ajatellen valittu yöpaita on myös klassinen mielitietylle annettava lahja!

Naisten yöpaidat ovat suloisia, vietteleviä tai rentoja

Höyhensaarille voi matkata monenlaisiin yöpaitoihin sonnustautuneena. Selkeälinjaiset puuvillapaidat ovat aavistuksen sporttisia, etenkin jos kokonaisuuteen kuuluu myös shortsit. Hillitty värimaailma rauhoittaa mieltä kauniita unia varten, ja väljät leikkaukset takaavat mukavuuden. Niihin on mukava pukeutua koti-iltoina ja reissussa! Somat, tyttömäiset yöpaidat yhdistetään rentoihin housuihin tai shortseihin, ja niiden värimaailma on leikkisä. Vai nukkuisitko kuitenkin parhaiten, jos yöpaitaasi koristaisi hento kukkakuvio, kauniit sanat tai printti?

Perinteisiin yöpaitamateriaaleihin kuuluu tietysti silkki. Se laskeutuu kauniisti ja koskettaa ihoa kevyesti. Ohutolkaiminen silkkitoppi yhdistettyinä väljiin shortseihin on yöasujen iätön klassikko! Naisellisimmillaan ja viettelevimmilläänkin naisten yöpaidat ovat, kun niissä on pitsisiä yksityiskohtia ja laskoksia. Onko valintasi romanttinen ja henkäyksenohut kesäyön unelma, vai tumma ja salaperäinen pitsiluomus? Älä myöskään unohda klassisia pitkähihaisia yöpaitoja, joissa on pitkät hihat, nappilista, tasku ja kaulus. Kun yhdistät sen mukaviin pitkiin housuihin, perinteikkäämmin ei voisi yöpuulle asettua! Klassikkoasu on myös oiva vaihtoehto, kun tiedossa on rento koti-ilta kotoisessa seurassa.

Herkät yöpaidat, erityisesti silkkiset ja pitsiset, ovat löytäneet tiensä myös catwalkeille ja sieltä katukuvaan. Yöpaidat toimivat inspiraationa erityisesti juhlapukeutumisessa. Muun muassa Rihanna on nähty useasti katukuvassa silkkiyöpaidassa tai pyjamassa, ja jopa punaisella matolla. Rohkeat pukeutujat yhdistävät mekkomallisen satiini- tai pitsiyöpaidan flanellipaitaan tai jättisuureen neuleeseen ja bootseihin myös arkikäytössä luodakseen boheemin, tyttömäisen lookin.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua