Miehet
Lapset

Mallisto / Navy London

Suodatin (1)
    Lajittele
  • Koko
  • Merkki
  • Hinta
  • Toimitus
1 tuotetta

Jos rakastat kahisevia röyhelöitä, sensuellia pitsiä ja tuulahduksia menneiltä ajoilta, Navy London on sinun brändisi. Varustaudu sekä arkisiin että juhlallisiin rientoihin ihanan naisellisella ja herkän boheemilla tyylillä. Brittiläistä eleganssia parhaimmillaan edustava Navy London näyttää, että pitsistä on muuhunkin kuin mummolan verhoihin!

Navy London – boheemia tyyliä brittiläisittäin

Boho chic on trendi, joka on tullut jäädäkseen. Tuo rento, leikkisä ja romanttinen pukeutumistyyli kannustaa yhdistelemään vaatteita rohkeasti. Toisaalta Navy London taipuu moneen muuhunkin tyyliin. Brändi tarjoaa valikoimissaan runsaasti kauniita yläosia, huolettomia hameita ja tyttömäisen viattomia maksimekkoja, joista luot käden käänteessä kauniita vintage-viboin maustettuja asukokonaisuuksia. Olennaista on, ettei asusi sorru yliyrittämiseen vaan vaikuttaa kaikin puolin luonnolliselta ja vaivattomalta. Ole moderni runotyttö ja pukeudu pitsiseen vapaa-ajan mekkoon ja varvassandaaleihin tai ilottele röyhelöpaidan ja housuhameen chicillä yhdistelmällä. Brändin vaatteita on helppo yhdistää toisiinsa, sillä niiden linja on yhtenäinen ja tunnistettava. Toisaalta brändin vaatteet toimivat myös yksittäisinä katseenvangitsijoina vaikkapa tavallisten farkkujen parina.

Navy London – viatonta valkoista ja syntisen suloista mustaa

Navy London on ottanut värikarttaansa selkeät ääripäät. Haluaisitko mieluummin verhoutua mystiseen mustaan vai herkän viattomaan valkoiseen? Yhtä kaikki, brändin topit ja mekot ovat täydellinen valinta niin taidenäyttelyn avajaisiin, puutarhajuhliin kuin rantapäiväänkin. Mustan ja valkoisen joukkoon mahtuu toki myös muita värejä. Esimerkiksi veret seisauttavan upea punainen ja hillitty harmaa ovat kerrassaan upeita sävyjä, joille varmasti löytyy käyttöä puvustossasi. Pitsin viehätys ei kuitenkaan perustu niinkään sen väriin vaan sen ihanaan läpikuultavuuteen. Mikään ei korosta kesän ruskettamaa hipiääsi paremmin kuin olkapäät paljaaksi jättävä pitsitoppi tai kevyt kesämekko. Ylelliset ja hienostuneet materiaalit sekä rohkean omaperäinen ja selkeästi tunnistettava tyyli tekevät Navy Londonista nuorekkaan modernia huippumuotia.

Yhdistät helposti