Mallisto

84 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Neil Barrett on katu- ja urheilumuodista vaikutteita ammentava miesten luksusmerkki. Graafiset printit saavat rinnalleen hienostuneen mustavalkoisen värimaailman ja ylelliset materiaalit antavat lupauksen pitkäkestoisesta laadusta. Neil Barrett sopii laatua arvostaville urbaaneille miehille, jotka eivät kuitenkaan halua pukeutua liian sovinnaisesti.

Neil Barrett saa arvostamaan mittatilausmaisen laadukasta viimeistelyä!

Neil Barrettin mallisto hemmottelee etenkin sneakersien ystävää – tyylikäs ja puhdas muotokieli sekä upeat materiaali- ja värivalinnat nostavat nämä kengät kauas tusinatennareista. Valittavana on tyylipuhdasta yksivärisyyttä ja särmikästä graafisuutta. Kenkien hillitty värimaailma kuitenkin pitää huolen siitä, että ne sopivat aina useimpien asujen jatkeeksi. Neil Barrettin lippismallisto jatkaa samalla linjalla: graafiset kuviot sähäköittävät muuten minimalistisen tyylikkäitä lippiksiä. Esimerkiksi trendikäs salamakuosi toistuu monessa malliston tuotteessa lippiksistä reppuihin. Neil Barrett taitaa ehdottomasti myös klassisen miesten tyylin. Jos kenkähyllyssäsi on klassisten nauhakenkien mentävä aukko, nyt on aika satsata tähän klassisen tyylin tukipilariin. Myös angoravillaiset kaulahuivit ja solmiot erottuvat mallistosta edukseen.

Miesten tyylin klassikoita modernilla twistillä!

Brittiläisen suunnittelija Neil Barrettin intohimo muotia kohtaan heräsi jo varhaisessa iässä. Barrettin isoisä sekä isoisoisä olivat arvostettuja vaattureita ja heiltä Neil oppi täydellisyyttä tavoittelevan leikkaus- ja viimeistelytekniikan. Neil työskenteli monille arvostetuille luksusmuotitaloille ennen oman merkkinsä perustamista. Kova työ tuotti tulosta, ja tänä päivänä merkki on tunnettu innovatiivisesta ja huomiota herättävästä designistaan, jossa pääpaino on materiaalivalinnoilla ja istuvuudella. Merkki onnistuu hämmästyttävän hyvin tulkitsemaan miesten muodin klassisia kappaleita modernilla otteella. Jos sytyt ylivoimaiselle laadulle, persoonalliselle tyylille ja käänteentekeville yksityiskohdille, voi tässä hyvinkin olla uusi suosikkimerkkisi!

Tutustu myös