Neosensin valloittavissa kengissä voi aistia Espanjan maaseudun lämpöä, flamencon kiihkeitä rytmejä ja värien hehkua aina punaviinin syvyydestä valkoviinin raikkauteen maustettuna ripauksella Barcelonan katujen tyylitietoista asennetta. Luonnollisten materiaalien, taidokkaan käsityön ja mielikuvituksellisen suunnittelun tuloksena syntyy jalkineita, jotka tuovat Etelä-Euroopan värikylläistä iloa pohjoisiinkin olosuhteisiin.

Pohjois-Espanjan La Riojassa vuonna 2007 perustettu Neosens saa tärkeimmän inspiraationsa alueen voimakkaasta luonnosta. Sen kengät huokuvat viiniköynnösten välistä lankeavaa valoa ja hedelmällisen maan lämmintä hehkua. Inspiraationa ovat toimineet myös nykyaikainen espanjalainen rento katumuoti sekä vanhojen aikojen eleganssi. Neosensin kenkien valmistusprosessissa yhdistyvät huolellinen käsityö ja nykyaikaiset tekniset innovaatiot. Pintamateriaalina käytetään taidokkaasti työstettyä nahkaa ja anatomisesti muotoillut pohjalliset on luotu modernein menetelmin pehmeän miellyttäviksi ja joustaviksi. Kengissä on hyödynnetty mahdollisimman paljon luonnollisia materiaaleja, esimerkiksi tunnelmallisia puisia yksityiskohtia.

Neosens luo vivahteikkaan modernia kenkämuotia vuosisataisista perinteistä

Neosensin jalkineissa leikkivät monenlaiset historialliset vaikutteet. Niissä voi havaita rokokoo-ajan sievyyttä, barokin runsautta ja romantiikan hurmaavaa ornamentiikkaa. Naiselliset korot vievät ajatukset 20-luvun Hollywood-glamouriin ja 50-luvun elokuviin. Miesten mallistot ovat ottaneet vaikutteita perinteisestä herrasmiestyylistä, rentoa vapautta huokuvista bootseista ja raikkaasta uuden ajan minimalismista. Ennen kaikkea Neosens edustaa tuoretta ja ennakkoluulotonta suunnittelua, joka hyödyntää rohkeasti myös uusimman kenkämuodin vaikutteita ja trendejä. Sen jalkineita täydentävät kauniit ja tarkkaan harkitun pelkistetyt yksityiskohdat, kuten napit, jännittävät pitsikoristeet ja laserkaiverrukset, jotka antavat kengille uniikkia ilmettä. Maalaisromanttiseen kesätunnelmaan sopivat esimerkiksi kevein kukkakaiverruksin koristellut sandaalit yhdistettynä hulmuavaan kellohameeseen. Boheemia luonnollisuutta tuo puukorkoisten nilkkureiden ja klassisten sammareiden liitto. Urbaanin pelkistettyyn ilmeeseen sopivat esimerkiksi korkeat platform-korot graafisen yläosan ja kapeiden lahkeiden kanssa.

Neosens-kengissä astelet maailmaan, jossa moderni kenkämuoti kohtaa historian hurmaavimmat trendit, espanjalaisen maanläheisen värikkyyden ja vahvan käsityöperinteen.

Yhdistele ja sekoita