Tässä urbaanin muodin uusi musta. Sateen ja tuulen syleilemästä Göteborgista urbaanin muodin mielenkiintoisimmaksi katumerkiksi ponnahtanut New Black lupaa raikkaan vekkulia streetweariä, joka ei jätä kylmäksi. Designista paistaa läpi rakkaus graffititaiteeseen ja moderniin designiin.

Ruotsin länsirannikolla sijaitseva Göteborg tunnetaan teollisena kaupunkina, joka kuitenkin pursuaa sopivasti luovaa hulluutta ja jossa underground-kulttuuri kukoistaa. On siis vain luonnollista, että juuri tämä uusi ja raikas urbaanin muodin osaaja on syntynyt siellä. Brändin perustajat, kaverukset Andreas Undén ja Elias Gillberg, tapasivat junanraiteilla, graffitien parissa, mikä näkyy vahvasti merkin viileässä designissa. New Black syntyi 2011 ripauksesta huumoria ja luovaa hulluutta – ensin merkin mallisto käsitti vain muutaman t-paidan, mutta nyt se on täysmittainen vaatemerkki, joka puhuttelee urbaanin muodin terävintä kärkeä.

New Black on merkki josta puhutaan

New Black yhdistelee onnistuneesti raikkaan ja erottuvan designinsa klassikkomalleihin. Sen vaatteilla uudistat kaikki kaappisi klassikot, kuten hupparit, collegepaidat ja t-paidat. Näihin vaatteisiin pukeutuvat katumuodin edelläkävijät, sillä ne puhuttelevat niin raptähtiä, muotimaailman kermaa kuin ketä tahansa, joka on ihastunut tyylikkääseen urbaaniin muotiin, joka on helppo valjastaa vapaa-ajan pukeutumiseen. Näissä vaatteissa otat kantaa halusit tai et – ainakin mitä tulee tyyliin.

Graafinen musta-harmaa-valkoinen värimaailma on saanut rinnalleen pehmeitä pastellivärejä ja raikkaita kuvioita. Pieniprinttiset t-paidat ovat todella cool kombo skinny-farkkujen, valkoisten tennareiden ja kalastajanhatun kanssa. Kokeile vaihtaa siniset farkut mustiin tai valkoisiin, jolloin paidan kuviot korostuvat entisestään. Kapeat chinot ja skeittikengät toimivat tyylikkään, ohuen collegepaidan tai collegetakin kanssa missä tahansa vapaa-ajan tilanteessa. Fiinimpi valinta vapaa-aikaan voisi olla pikeepaita tai kauluspaita, joka luo nostalgista tunnelmaa klassikkotennareiden ja farkkujen kanssa. Muista rullata lahkeet, oli jalassasi sitten mitkä tahansa housut!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista