Suodatin1

New Look
Mallisto

933 tuotetta

New Look on yksi tämän hetken johtavista brittiläisistä muotimerkeistä, joka on noussut nuorten, urbaanien trendsettereiden suosioon. Mallistosta löytyy toinen toistaan päräyttävämpiä vaatteita ja asusteita niin miehille kuin naisillekin. Asiakkaiden odotusten ylittäminen on se tavoite, joka johdattelee brittimerkin suunnittelutyötä.

Nimensä mukaisesti New Look haluaa aina tarjota viimeisimpien trendien mukaisia, kutkuttavia uutuuksia asiakkailleen. Ei siis tarvitse odotella kauaakaan, kun catwalkilta tutut megatrendit voi poimia New Lookin mallistosta. Mallisto päivittyykin tiheään tahtiin ja himotuimmat vaatteet suorastaan viedään käsistä.

Kuumimpia trendejä suoraan catwalkilta!

Kuumimpia trendejä ja aikaa kestäviä klassikoita. New Lookin mallistot tarjoavat lompakkoystävälliset versiot näistä kahdesta. Metallinhohto, nahkamaiset pinnat ja sametti ovat yksiä tämän hetken polttavimmista trendeistä, joita voi nähdä myös New Lookin vaatteissa ja asusteissa. Silmiinpistävät pinnat voi rauhoittaa maltillisilla materiaali- ja värivalinnoilla, kuten kauniilla, yksivärisellä neuleella. Mallisto onkin täydellinen sekoitus klassisen tyylikkäitä käyttövaatteita ja kokeilevampia statement-malleja. New Look on huomannut myös vaatteiden istuvuuden eri vartalotyypeille: curve-mallisto istuu muodokkaille kaunottarille ja petite-mallisto taas lyhyille tyylimimmeille. New Look suunnittelee myös käytännöllisen kauniita äitiysvaatteita – eikä sovi unohtaa, että merkki tarjoaa myös laajan miestenvaatemalliston!

Olitpa sitten etsimässä mukavia arkivaatteita tai särmikästä asua iltarientoihin, New Lookin mallisto pitää sisällään uskomattoman laajan kirjon viimeisimpien trendien mukaisia vaatteita, asusteita ja kenkiä. Anna itsesi inspiroitua nousevan brittimerkin hulppeasta ja supertrendikkäästä valikoimasta, ja hanki omat suosikkisi vielä kun niitä on jäljellä!

Tutustu myös