Älä palaa maan pinnalle vaan tepastele pää pilvissä ja mieli unelmissa huikentelevaisen korkeissa platform-tennareissasi. Jos kuulet jonkun kaukana alhaalla kuiskailevan 90-luvun jo menneen, voit sivistää kanssasisartasi sen odotetusta paluusta uusin ilmein. Ranskalainen No Name palauttaa Spice Girlsien mukanaan vieneen tyylin retroihin paksupohjaisiin kenkiin, jotka sopivat paremmin tämän päivän tyylinormeihin.

No Name -tennareilla lisäpituutta ilman korkoja

Pieni ja söpö kaipaa toisinaan muutaman sentin lisäpituutta vartaloonsa. Korkokengissä näytät normaalia pidemmältä, muttet jaksa kävellä pitkään horjahtelevien ja epävarmojen korkojen päällä. Korkeat korot kuuluvat juhlatilaisuuksiin, mutta päivä kaupungilla sujuu huomattavasti mukavammin paksupohjaisissa No Name -tennareissa. Vanhoihin 60-, 70- ja jopa 90-luvun platform-kenkiin liittyvää muovista ilmettä ei ole näkyvissä näissä siroissa, trendikkäissä kengissä. No Name -kenkien tyylikkään neutraali paksu pohja sekä pidentää että antaa lisäjoustavuutta askeleisiin. Askeleesi pysyy koko pitkän päivän kevyenä ja iloisena.

Matalavartiset No Name -tennarit ovat joko pirtsakoita, tyttömäisin kuvioin tai värein koristeltuja kangaskenkiä tai sporttisia, enemmän lenkkareita muistuttavia jalkineita. Kankaiset tennarit sopivat upeasti sekä farkkujen että hameiden tai mekkojen kanssa kun taas lenkkarityyliset kengät pidentävät näppärästi sporttityyliäsi. Yhdistät yksivärinen veluuri- tai verkka-asun samanvärisiin platform-lenkkareihin ja luot illuusion sorjasta ja taipuisasta urheilijaneidosta, varsinkin jos tajuat suosia suoralahkeisia, jalkojen ilmettä pidentäviä housuja.

Kaikki rakastavat huipputyylikkäitä valkoisia tennareita, jotka ovat nyt erityisen trendikkäät ja sopivat lähes minkä tahansa asun ja tyylin jatkeeksi. No Name -tennareiden paksut pohjat tuovat persoonallisen twistin tähän klassikkoon. Voit huoletta hankkia vaikkapa useamman parin pastellinsävyisiä kangastossuja. Kun löydät suosikkimallisi, kannattaa joka tapauksessa varata ainakin toinen pari, jottet myöhemmin kadu, kun kyseistä suosikkimallia ei ole enää saatavilla.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista