Katalogi

Suositut filtterit
54 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaipuu pehmeämmälle ja romanttiselle muodille inspiroi tanskalaisia veljeksiä Harald ja Lars Holsteinia perustamaan Noa Noa -vaatemerkkinsä vuonna 1981. Merkki perustettiin juuri sopivaan aikaan täyttämään romanttisia mutta pelkistettyjä vaatteita valmistavan muotimerkin jättämää aukkoa. Noa Noa on hienostunut kapina modernin muodin kovia, graafisia ja vastakohtia täynnä olevia linjoja kohtaan. Sekä naisille että lapsille laadukkaita vaatteita suunnitteleva merkki yhdistelee feminiinisiä linjoja puuterisiin väreihin ja siroihin yksityiskohtiin.

Tanskalaismerkki on jo alusta alkaen ollut tunnettu paitsi viisaista tyylivalinnoistaan myös eettisistä arvoistaan. Päämajassaan Tanskassa suunniteltavat vaatteet valmistetaan ympäri maailman tehtaissa, joiden toiminta on valvottua ja vastuullista. Takuuna tästä on merkin jäsenyys maailmanlaajuisessa yritysten eettistä ja vastuullisempaa yritystoimintaa edistävässä BSCI-hankkeessa. Lisäksi merkki suosii vähäpäästöisiä tuotantomenetelmiä, joiden hiilijalanjälki pysyy mahdollisimman pienenä. Eläinperäisiä materiaaleja käyttäessään Noa Noa valitsee ainoastaan eettisesti ja teollisuuden sivutuotteina saatavia materiaaleja.

Noa Noa on skandinaavisen tyylikkään boheemiuden ytimessä

Noa Noa tarkoittaa tahitin kielellä yksinkertaista ja harmonista. Eettisistä arvoistaan ja ympäristöystävällisistä toimintatavoistaan huolimatta merkin vaatesuunnittelussa ei tehdä kompromisseja. Vähän ympäristöä kuormittavat vaatteet tekevät hyvää myös käyttäjänsä tyylille. Tanskalaismerkin visiona oli alun alkaenkin valmistaa vaatteita boheemille ja tiedostavalle naiselle, joka rakastaa skandinaavisen yksinkertaista otetta asuissaan. Noa Noa -vaate ei ole oikeastaan pelkkä vaate vaan kokonaisvaltainen konsepti. Laadukkaat ja ekologiset materiaalit yhdessä vaatteen tarkkaan hiotun muotokielen ja värimaailman kanssa eivät jätä kantajansa tyyliä puolitiehen. Tanskalaisen innovaation tuloksena kaikki merkin vaatteet ovat käyttövalmiita sellaisenaan, eivätkä vaadi asustamista kiireisimpinäkään aamuina.

Naisellista arkea ja juhlaa ympäri vuoden tanskalaismuodin avulla

Tätä yhtä tanskalaisen muodin kuumimmista nimistä kuvaillaan usein sanoilla romanttinen, hempeä ja naisellinen. Tyylillään leikittelevä nainen uskaltaa kuitenkin myös irrotella asuyhdistelmillään. Noa Noa -vaatteet sopivat sekä menneiden aikojen nostalgiaa henkiviin asuihin että modernin jakkupuvun pariksi. Merkin tyylikkäät paidat, jakut ja neuleet toimivat yhteen sekä napakoiden kynähameiden että sopivasti rähjäisten boyfriend-farkkujen kanssa. Skarpit toimistoasut muuntautuvat aurinkoisiksi loma-lookeiksi, kun soppaan lisätään oikeanlaiset ainekset. Kevyistä materiaaleista ja vaaleista väreistä huolimatta vaatemerkin vaatteet sopivat käytettäviksi kuitenkin myös vuoden kylmempinä aikoina. Noa Noa:n mekot, paidat ja hameet ovat kuin omiaan paitsi kerrospukeutumiseen myös untuvaisten huivien ja naisellisten bootsien pariksi.

Tutustu myös